|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Pozdrav svima kolege,
ja bih postavio možda malo glupo pitanje, jednostavno više ne stignem pratit tu novu tehnologiju. Naime ovako, da li na kojim novijim, i naravno skupljim kljavama, postoji mogućnost uređivanja pjesmarica, ne midi ili karaoke fajlova, nego tekstualnog oblika. Čini mi se da je negdje bilo malo riječi o tome, ali ja to jednostavno ne mogu pronaći. Unaprijed hvala svima, Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Instaliraj Microsoft Word na klaviaturi...
Malo šale---nabavi sebi neki pocket pc ili notes,napiši tekstove,kasnije ga staviš na sinth i čitaš iz njega...Manji je od sveski a više u njega stane...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Švaler Veteran
![]() |
![]()
Ma, to mi i jeste problem,
imam tih teka i sveski barem jedno 8 komada, pa onda moraš brže-bolje listat za pojedinu pjesmu, lako je s onima koje znam napamet, al doduše tih je malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Mensecini da pa500,pa800,pa1xpro,2xpro mogu to imati....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Švaler Veteran
![]() |
![]()
Ma za PA 500 ( pa 800 pogotovo ) sam pročitao nešto da može imat pjesmaricu, ali sa midi i karaoke fajlovima
Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Pozdrav Svirko,mislim da je bila već tema o tome koje klavijature mogu imat tekstove,i koje uređaje muzičari koriste na svirci (za tekstove).
![]() |
#7 |
Švaler Veteran
![]() |
![]()
Jao kolega Vingula,
samo nemoj bananu! Ma znam da je bila otprilike nešto oko te teme, po sjećanju mojem ( kratkotrajnom ) al jednostavno nisam uspio pronaći. Ne zamjerite, ipak sam ja stariji čovjek! Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
PA 800 a i PA 500 kao i PA1X imaju songbook koji sluzi kao pesmarica a ima i jos dodatnih pogodnosti pa moze da se namesti da kada izaberete neku pesmu iz songbook-a sva podesavanja tipa ritam, tempo, STS i slicno odmah bude podeseno za datu pesmu a text vidite na ekranu. Text mora biti u .txt formatu i kao takvog ga klavijatura cita i pronalazi na ekranu.
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Samo da dodam da i Yamahe Psr1000 pa na vise imaju song book
![]()
![]() |
#10 |
Švaler Veteran
![]() |
![]()
E, kolege
zahvaljujem svima.Kažem, čini mi se da PA 500 ima tu mogućnost, al sam shvatio samo za uređivanje midi i karaoke fajlova. Još jednom hvala svima. Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pjesmarica |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|