|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kabliranje Šeme, modeli, sistemi spajanja |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imam bežični set, Shure PGX4+PGX1+ mikrofon Shure 98H/C, imam kupca za mikrofon pa bi su uzeo "letvu".....
No međutim.... moj PGX1 transmiter ima ulaz MINI xlr 4 pinski, a ne 3 pin-a kao kod većine tranmitera. ... e sad, da li ja mogu napravit kabli 4 pinski MINI xlr na 6,3 mm (mono) koji ide u letvu i da mi letva radi preko mog transmitera, kod nas 4 pinski nema ali ima na e bay pa bi naručio..??????
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Mozes bez ikakvih problema. U pitanju je iskljucivo drugi standard. Jednostavno ces kasnije nabaviti preko e-baya taj 4-Pin > Banana kabl. Ukoliko se i desi da su kontakti na 4-Pin mini XLR prikljucku drugacije rasporedjeni, lako ih je zamijeniti. Sto se samog signala tice, on je uvijek onakav kakav treba da bude, sto je jedino i vazno. Imas cak da nabivis i samo adapter 3-Pin > 4-Pin (kakav je na tvom transmiteru) i opet je sve uredu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | tonijo (11.09.2013) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala na brzom i kvalitetnom odgovoru.
Pozdrav. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|