|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Hajde da malo napisemo iskustva, da li stojimo ili sedimo na svirci...
Ja licno sedim, ali sam sinoc stajao, reko' malo i ja da ustanem. Danas me toliko boli noga i donji deo kicme da je to strasno, posto koristim volume pedalu i celo vece sam bio oslonjen na levoj nozi. Dosadi i sedeti celo vece, ali kad ustanem klavijatura mi nisko stoji i ne odgovara mi polozaj, a mrsko mi da je pomeram na stalku u toku svirke. A, sinoc kad sam podigao klavijaturu, onda kad malo sednem da odmorim, klavijatura mi dodje visoko....jbg, nikako da namestim da mi odgovara... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kad je neka svirka mirna i goste su kulturni onda sedim.
Inace obicno stojimo na noge i se glupiramo...pogotovo kad popijemo...to fast to furious. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Ja po tezgama uglavnom sedim zbog duzine sviranja.Kad radim diskoteke (folkoteke) i kafice onda stojim.
Takodje imam volume pedalu pa stojim na levoj nozi.Sto je problem. Naj bolje je da se legne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
nalepše bi bilo da se može leći al pošto je to nemoguće ja sam sebi podesio barsku stolicu tako da sedim celo veče a visina je otprilike kao da stojim pošto koristim volumen papuču, ako stojim to je cjelo veče kao roda na jednoj nozi a u konačnici to bude jaako bolno
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja konto ovo o Sexu!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Uvek stojim
![]()
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Uvek sedim...
Mnogo sam lenj... ![]() Lakshe mi i zbog pevanja...
![]() |
#8 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja ako sednem ne mogu pevati, onda pevacica vise vristi...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]() ![]() I meni je lakshe da pevam stojecki, ali mi teze da jurim mic... Nikako da kipim pilota...
![]() |
#10 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Uvek stojim,*ebe me diafragma kad sednem
![]()
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
ili, sedeti, stajati |