|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
cao,dali neko ima kontakt boje trazim samo neke turske violine itd.sa arabskim stim.bilo bi superako nesto ima
hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Uskoro se zavrsavaju razni paketi i pojedinacne boje za KONTAKT 2/3.
Svaka boja radi u Kontakt 2.3 pa nagore, znaci nista unazad. Boje ce iti moguce da se narucivaju i jedna po jedna, po zelji. Evo ovdje da cujete malo samo, 4 Violine koji spadaju u Paket Violina koje ce biti jedno 8 mozda. Sto cete cuti ovdje je 2 Violine koje se MOSS samplirane sa TRITONa pa onda obradjene u Kontakt, 1 boje je takodje VL samplirana sa MOTIF ES i zadnja je kombinacija od 7 Violina gdje se dobija Full Adana YaylI ili Turska Autenticna orkestra. Naravno da uz boje dobijate i Autentican PORTAMENTO za KONTAKT, slican TRITONu koji sam sam napisao u KONTAKTov SCRIPT EDITOR i uzelo dosta vrjemena. Boje na sebe imajuzapisane razne komande kao Velocity, Aftertouch, Breath (ako neko koristi) i ostalo. To je za pocetak (tek je pocetak toga) a evo i poslusajte malo: http://www.speedyshare.com/950165502.html
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Nedime, da li kontakt 3 ima portamento?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nema, ima samo Glide. Portamento koji sam ja napisao radi i u trojku.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boje, dali, ima, kontakt, neko |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|