|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
Pozdrav kolege!
Koliko nam je stvarno potrebno slobodnih megabajta u klavijaturama? Koliko vi toga iskoristite? Da li Vam zatreba prostora i za sta? Stvarno me to interesuje.. Slusao sam Donu Ares vise puta i ostao sam zadivljen njenim soundom(Pa1x...)U razgovoru mi je otkrila da nema ni jednog jedinog sempla u klavijaturi osim onih fabrickih. ![]() Nedavno sam dobio set za Pa1x od Muhameda Sehica-Hamica i vjerovali ili ne 12,1 MB ![]() Sad me interesuje na sta koriste ljudi tolike megabajte...Pa ljudi i 32Mb je previse...Malo se vise posvetite fabrickim mogucnostima.. Cuo sam kod jednog lika harmonike uradjene od fabrickih harmonika i nisam mogao sebi doci....cak sam i trazio da mi proda te semplove,a covjek se nasmijao i rekao.."pa to si jednom platio...to ti se sve nalazi u klavijaturi" ![]() KORG-u treba predloziti da uopste nestavlja svoje farbe(sta ce nam kad su sranje),imamo mi svojih semplova sa starih DX i jos ko zna kakvih klavijatura,a da nam brate stavi memorije sto vise....toga nikad dosta.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
glad, megabajtima |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|