|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.03.2010
Mjesto: Arandjelovac
Downloads: 2342
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 10 puta u 10 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6
![]() |
![]()
Pozdrav drugari. Naime, imam Roland G800, vec 2 godine, ga teglim kao lud, stvarno ne mogu vise
![]() Interesuje me vase misljenje o Yamahi PSR 1000. Mislim ne toliko o samoj klavijaturi, vec sam je isprobao, i odgovara mi. Ali je problem, taj sto ja ne znam koja joj trenutna realna cena, a ne zna ni decko koji je prodaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sve zavisi u kakvom je stanju,da je u dobrom stanju nemoj platiti vise od 300e,ali ja bih ti preporucio skupi malo vise novca pa kupi psr1500,jer na ovom psr1000 imas mnogo malu memoriju za ritmove i boje,ne verujem da moze vise od 10ak ritmova u njenu memoriju da stane i 20ak boja.
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
I ja ti savetujem da se malo napnes ako mozes, i da uzmes 1500. Ma da... Iako sam Yamahoman, mozda bih pre 1500 uzeo pa50 recimo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.03.2010
Mjesto: Arandjelovac
Downloads: 2342
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 10 puta u 10 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6
![]() |
![]()
Ma u principu meni ne treba nista bolje, jer je ova klavijatura sredjena, cita ritmove direktno sa folppy diska, ima gomilu ritmova, i treba mi za ritam samo, ne trebaju mi boje. Ja inace koristim g800 samo za ritam, a ostalo sviram na fantomu, tako mi je bolje. Ovo sto sam cuo na psr1000 je sasvim dovoljno za moje potrebe, a verujem i za svacije. U svakom slucaju hvala vam. Prvo cu da vidim sta cu sa mojim g800. Imam aranzer ali kome da ga dam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
Maksimalno 200 eura za nju ako je u dobrom stanju! Psr 1500 koja je mnogo bolja od ove se moze naci za 300 -350 eura. Da ne pricam o rolandu em2000 koja je isto tu oko 350 eura. To su realne cene, a sad sto neko trazi mnoooogo para to je vec njegov problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Malo ce ti biti mesta za ritmove na psr 1000. Veruj mi. Uzmi bolje 1500, ili pa 50.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Yamaha psr1000 bolje moze da zvuci kada se sredi od pa50,posebno aranzerski deo,ali jedini je problem tim user mestima za ritmove i boje,vrlo je malo memorije za to u psr1000.
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 24.02.2008
Mjesto: Ruski Krstur
Godina: 36
Downloads: 83
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg pa4x pro , Korg Kronos , Roland juno 106, Dallape Organtone
Interesi: Muzika i tehnika
![]() |
![]()
Malo je user mesta i na psr1500 ali culi ste da to nije problem jer klavijatura moze odma da povuce ritam sa diskete mada psr 1500 moze da ucita i USB do 2 gb , disketu ,a i memorijsku karticu... Mada se slazem sa ostalim kolegama da bi bilo mnogo bolje uzeti psr 1500 zbog jako male razlike u ceni ,a mnogo vecim mogucnostima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.01.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
jel možda znas kako se ubacuju ritmovi u psr 1000a ili imaš uputstva hvala kolega |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|