|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Pozdrav svima. Nisam nasao slicnu temu,trazio sam,ali ovo sto me interesuje nisam mogao da pronadjem. Interesuje me da li je moguce recimo odraditi BackUp,komplet Ritmova (User 1,2,3),kao i komplet onih ritmova-domacih sto sam snimao preko fabrickih,znaci da snimim sve komplet (Ritmovi,Boje,Semplovi,Drum Kit-ovi),da li je to moguce i kako se to radi?
Hvala unapred. NordX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.12.2011
Mjesto: Duga Resa
Downloads: 324
Uploads: 0
Rekao HVALA: 79
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro elite, Roland EXR E2
![]() |
![]()
Naravno da je moguce,znam i kako, nije problem samo moram upalit kljavu da se prisjetim. Javim
ti sutra malo je kasno a kljava mi je u djecjoj sobi. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio karlovac29 za ovaj koristan post: | NordX (13.06.2013) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
E to bi bilo super,kad bi mi javio sutra.
![]() ![]() NordX Dodato: Da li moze neko da mi objasni ovo? Hvala ![]() NordX Promijenjeno od NordX (14.06.2013 u 19:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.12.2011
Mjesto: Duga Resa
Downloads: 324
Uploads: 0
Rekao HVALA: 79
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro elite, Roland EXR E2
![]() |
![]()
E ovako, upalis klavijaturu i ides redom
na DISK, pa dolje u dnu ekrana nadjes karticu UTILYTIS ili tako nekako te stavis tocku na backup te potvrdis sa execute. S time si napravio backup odnosno spremio si backup na hard klavijature, i sad npr ucitas neki drugi set i ne svidja ti se, svoje postavke i svoj set vracas na sljedeci nacin, opet disk, dolje utilitys i sad stavis tocku na restore, potvrdis sa execute nakon cega ce te traziti da potvrdis fajl tvog backupa, sto i napravis...i to je to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|