|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su ljubimci Yamahe |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Mozel mi ko objasnit kako mogu ubaci boje sto sam skino sa interneta i sto su mi sad u kom. u dx21
|
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moras da spojis klavijaturu i komp nekim kablom (stvarno ne znam kojim) i moras da imas program SysEx.Mislim da imas da skines na sajtu Diesel band-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
imam ja taj program skinosam sa midi-matrix i imam kabal sto u klavijaturu ide to je midi kabal a na kompiuter se ukljuci naulaz od printera al neznam kako se radi sa njim.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
E,to stvarno ne znam.Nisam to nikad radio.Znam samo da je to potrebno.Ako ti niko ovde ne odgovori,probaj da nadjes nesto o tome na forumu www.yumidi.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.04.2005
Downloads: 22
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
verovatno si skinuo boje u sysex formatu, treba ti taj program i midi kabal ( sa jedne strane midi out i in a sa druge game port na zv. kartici na komp.
Instaliraj SendSX (SysEx) program, povezite Midi In na klavijaturi sa Midi Out-om na PC Sound karti ( na kablu) i obrnuto. proveri da li "Memory Protect" stoji na Off.Sada startuj SysEx program, na liniji menija u Midi In i Midi Out cekiraj zvucnu karticu, na klavijaturi podesi na DAMP i saljes boje u PS. Za slanje boja sa klavijature otvori meni File, uvedi sysex fajl (Open file) i preko Send ( F4) funkcije posalji to na klavijaturu. Za vreme prenosa na klavijaturi stoji PROCESSING.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dx21, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|