|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.01.2011
Downloads: 1
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Neka te boli, nek ti je zao
I neka ti bude ko sto je meni Nek druge ti sude za prevare sve Kad mene nebude Ja zivim za to da volis ko ja Da nadjes dno u noci bes sna Da nevoli te da uzmi ti sve Kad zaspis da te spola grada vara Zivim za to da patis sa njom tad bar znao bih kako je meni Neka te laze, neka te vara i srce ti lomi Iz dana u dan i svi neka znaju a da neznas ti da je neverna Ja zivim za to da volis ko ja Da nadjes dno u noci bes sna Da nevoli te da uzmi ti sve Kad zaspis da te spola grada vara Zivim za to da patis sa njom tad bar znao bih kako je meni Zar nisam uspela da te zadrzim zato jer sam te ludo volela neka druga ce druga od mene gora od mene dusu da ti zavede srce da ti ukrade, da ti porusi nade |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
Gm---------------------
Neka te boli, nek ti je zao F---------(C-D)-F------------- I neka ti bude____ko sto je meni Eb---------(Eb-D)Cm----------- Nek druge ti sude za prevare sve ----Dm---------- Kad mene ne bude ---F-------Gm------------ Ja zivim za to da volis ko ja ----------F----Eb-F-----Gm Da nadjes dno u noci bes sna -------------------------- Da ne voli te da uzmi ti sve -----------F----Eb----F----Gm-- Kad zaspis da te s pola grada vara --------------------------- Zivim za to da patis sa njom -------------F-Eb-F----Gm-- tad bar znao bi kako je meni Gm-------------------------------F-- Neka te laze, neka te vara i srce ti lomi -----------------------Eb--- Iz dana u dan i svi neka znaju -------------Cm----------Dm a da ne znas ti da je neverna Ja zivim za to da volis ko ja Da nadjes dno u noci bes sna Da nevoli te da uzmi ti sve Kad zaspis da te s pola grada vara Zivim za to da patis sa njom tad bar znao bih kako je meni Dm--------------Eb---------- Zar nisam uspela da te zadrzim Dm------------Eb-------- zato jer sam te ludo volela F--------------------------- neka druga ce druga od mene Dm-----------Eb--------------- gora od mene dusu da ti zavede F-------------------------------- srce da ti ukrade, da ti porusi nade
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|