|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Evo ovako problem je sljedeci...
Imam 4 usb razlicita po velicini i marki i koji god ustekam u tv nece da ga prepozna... Pokusao sam formatirati svakako ali ne ide, naravno stavim fajlove koje tv treba da cita... Ako bi mi neko znao pomoci... sta dalje da cinim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
koje je marke TV? ja imam LG plazmu isto sa USB ulazom, ali služi samo za servis, čak i na upravljaču imam kontrole za Play, FF, REW, ali ne vrijedi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
@armin
A sta si hteo sa tim USB-om...koje fajlove da ti cita? Cuo sam da ima neki "lik"iz Beograda koji prepravlja usb na TV-u za odredjenu svotu novca,i TV prepozna USB..slusas muziku,gledas filmove,gledas slike...
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Takodjer LG ...
Ali dobio sam upustvo znaci da cita odredjene formate (JPEG, mp3, divx, mp4 i sve to), i ja sam te iste prebacio na stik ali ne ocitava a na jedan je jednom napisalo da ga ne podrzava... znaci da radi sto se tice samog usb... ali u upustvu nigdje nepise da cita neku odredjenu vrstu tj. marku samo pise da cita usb stickove i externe hard diskove... Kao kolega sto kaze na daljinskom isto imam sve te opcije znaci play itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
ja imam isto LG marku, i takodje na daljincu ono za play, stop.., sa strane ima isto ulaz za USB, ali sam procitao u manual da je to samo za potrebe servisa, e sad ne znam, jedino ako ti pise u uputstvu da mozes gledati odredjene formate, onda bi trebalo da ide...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Kada ustekas USB na televizor,normalno automatski prebacuje na ,,multimedia,, i pokazuje USB mass....itd.
Ako ti nije slucaj kod tebe,moras uci u menü preko daljinskog i sam izabrati ovu opcijupa na OK. Automatski ti izbacuje ,,pictur,, ,,music,, ,,video,, izaberes sta zelis da ti otvori i to je to. Koliko se secam,skoro si kupio plazmu .....znaci novija je generacija TV-a. Prelistaj uputstvo. Promijenjeno od gega (14.10.2010 u 14:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
da gega inace bih trebalo sam da prikaze dok ubacim usb, ali u menü nema nigdje usb znaci nece da ga ocita... Samo ima opcija sicher trennen ali nemogu u nuju uci kao da nema usb a ima...
neznam jedino da probam neki hard disk Dodato: Evo sad sam nazvao ove gdje sam kupio kazu da je takodjer za servis... zalosno... kazu da postoji neko otkljucavanje preko daljinskog neki se kod upuca sta ja znam... ljut sam... Promijenjeno od armin (14.10.2010 u 15:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@armin
Koliko sam ja letimicno prelistao po netu,a vezano za tvoj problem,ne bih ti preporucio kupovinu HD-a,ako ti USB ne radi. Time neces dobiti nista. Kako sam ja shvatio,tu se radi u stvari o "hackovanju" TV-a. Medjutim postoji problem,a to je da se ne mogu svi tipovi "LG" TV-a na taj nacin hackovati. U stvari neki ne mogu nikako. Ljudi se svega dosjete,ali se moze desiti da ukoliko se nesto pogrijesi,da se upropasti TV. Tako procitah negdje.... Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Downloads: 22
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Dali su ti TV sa bagiran firmware, mozes da ga fleshujes al ako ti je jos u garancii nosi ga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ma nov je tv necu ga hackovati sada nista...
Ili cu uzeti Hdmi kabal pa sa pc-om spojiti ili cu neki dvd sa usb-om uzeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|