|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Pozdrav svima!!
Zamolio bih nekoga tko ima iskustva sa ovim mikrofonima, ako može pa r riječi, al bez svađa i rasprava molim. Dvoumim se kojeg da uzmem, cijena je tu negdje, Beyer je skuplji za oko 50 Eura. Evo ta dva modela; |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ovaj AKG je c555l... Mikrofon koji je napravljen za govor a ne za pevanje... Naravno, na njemu moze da se peva ali nije vokalni. Mada, iz iskustva, posto posedujem c555l i c520l, ovaj drugi je vokalni, mogu ti reci da c555l moze biti bolji izbor kad su neke akusticki teske situacije, sa njim se lakse radi u smislu cistoce i mikrofonija. c520l je finiji, lepse zvuci, prijatnije, mocnije... tako da, ako se odlucis za AKG, trazices c520l a ne c555l kao na ovoj slici... A razlika u ceni ova dva mikrofona je sigurno 50-60 eura ako ne i vise.
Beyerdynamic nisam cuo i ne mogu ti dati savet. Pozdrav. P.S. c555l prepoznajes po crvenom prstenu kod glave. c520l nema crveni prsten.
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.07.2008
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ako ti sta znaci ja pjevam na AKG c520 vec 2 godine i prezadovoljan sam!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Dali zna neko koliko košta ovaj C520 mikrofon? Jel puno 150€ dat za njega? Mislim da je novi! Pozdrav!
![]() |
#5 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
@Drakan,
nije ti puno, ako je stvarno novi. Iako je to doduše cijena za novi, recimo preko E-baya. znači da je kod na s u RH u trgovinama nešto skuplji |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svirko za ovaj koristan post: | drakan (31.01.2010) |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala puno kolega Svirko. Točno sam znao da ćeš se ti javit! Znači nije puno novaca. Slobodno ga uzmem. Ok. Pozdrav...
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|