|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.05.2010
Mjesto: Srebrenik
Downloads: 679
Uploads: 12
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg PA900
![]() |
![]()
Kao vuka samotnjaka u sumama severa,
Ostavi me moja draga, moja nevera. Kao vuka samotnjaka u sumama severa, Ostavi me moja draga, moja nevera. Ref:jagnje moje, sad ti drugi srcu ne da mira, A ja kao vuk, bezim od pastira. Kao vuka samotnjaka, daleko od proleca, Ostavi me moja draga, ljubav najveca. Kao vuka samotnjaka, daleko od proleca, Ostavi me moja draga, ljubav najveca. Ref:jagnje moje, sad ti drugi srcu ne da mira, A ja kao vuk, bezim od pastira. |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.01.2011
Downloads: 3341
Uploads: 30
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 23 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Kao vuka samotnjaka -F u sumama-B severa -F,
Ostavi me -B moja draga -F, moja -C7 nevera -F. Kao vuka samotnjaka -F u sumama-B severa -F, Ostavi me -B moja draga -F, moja -C7 nevera -F. A7 Ref:jagnje moje-Dmol , sad ti drugi -B srcu ne da-C mira,-D mol A ja-F kao vuk-C, bezim-B od pastira.-D MOL |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x,76.256 mgb.BB-harmonika
![]() |
![]()
Mile - Vuk samotnjak-Dm**
Forspil: /F-FBFB/F-Eb-/C-Dm-/CBDmC//2X F---------------------Bb-------F Kao vuka samotnjaka u sumama severa, B---------F-----------C---------F Ostavi me moja draga, moja nevera. F---------------------Bb-------F Kao vuka samotnjaka u sumama severa, B---------F-----------C---------F/A Ostavi me moja draga, moja nevera. Ref: Dm----------B----------C---------Dm jagnje moje, sad ti drugi srcu ne da mira, --F------C---Bb----------Dm A ja kao vuk, bezim od pastira. --F-----C---Bb//-----------Dm A ja kao vuk, bezim od pastira F--------------------Bb--------F Kao vuka samotnjaka, daleko od proleca, Bb--------F----------C-----------F Ostavi me moja draga, ljubav najveca. F--------------------Bb--------F Kao vuka samotnjaka, daleko od proleca, Bb--------F-----------C-----------F/A Ostavi me moja draga, ljubav najveca. ef: Dm----------Bb---------C---------Dm jagnje moje, sad ti drugi srcu ne da mira, --F-----C----Bb----------Dm A ja kao vuk, bezim od pastira. --F-----C----Bb//----------Dm A ja kao vuk, bezim od pastira ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|