|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
E ovako kolege, imam ponudu za zamjenu kljuc za kljuc znaci ja imam PA-50 i dobijam psr 1500 pa da cujem vase misljenje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
bez razmisljanja menjaj!pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
jesi lood...
pa ja sam uradio bas suprotno,dao sam psr i kupio pa. moj savet: NE DAJ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
na tebi je da odlucis ali pa50 je igracka po mom misljenju.ja sviram na pa80 i to je vec ozbiljnija sprava.psr1500 je novija sprava i softverski bolja.sve je na tebi,probaj,poslusaj zvuk uporedi i to je to.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]() ![]() iskreno od ovakvih kao ja i joker neces imati koristi. licno mislim da nisam pogresio sto sam zamenio pogledaj u moj ili neciji demo snimak sa pa50 i psr1500 pa oceni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Mislim da bi ipak trebao da zadrzis pa50. Za nju ima daleko vise materijala nego za yamahu. A i na forumu ima dosta demo snimaka pa50 koji fenomenalno zvuce. Sve je na tebi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eto rekoh ti ja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
tesko da su pa50 i pa80 ista masina
![]() Promijenjeno od joker1205 (13.06.2009 u 17:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
![]() |
![]()
to je tvoje misljenje , ja ne mislim tako,ali cenim to sto kazes
poceo sam da sviram i ucio na pa80, koristio sam ga nekoliko meseci al nazalost nisam imao para da ga kupim jer sam imao upis na fax. ja sam sredio pa50 sasvim ok,i mnogo zavisi od toga kako sredis klav. poslusaj sta ti kazem, tehnicki su isti, pa50 je u seriji psr1500,pa80 ima i sempler i fles karticu i memorije vise,eto toliko. na kraju krajeva ovo je tema izmedju pa50 ili psr1500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa 50 nas kako radi. Probaj taj psr 1500 pa sam odluci. Ovde ces dobiti odgovore 50:50. Jedni ce ti reci da ne menjas ni slucajno, a drugi da bez razmisljanja zamenis. I samo cemo se svadjati ni za sta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|