|
|
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
POSEDUJEM 4 KUTIJE SA OVIM"RCF L18P-200N"BASOVIMA.STA MISLITE KOLIKO BI NAJBOLJE SNAGE ZA NJIH TREBALO?IMAM U PONUDI SNAGAS 2x14000w na 4oma,2x1800 2oma,da li je to dovoljno za ove basove?sta predlazete?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja bi probao sa CRESTom CA18, ako ti ne smeta tezina od ca.35Kg
![]() Treba te zvucnike dobro pobuditi,svakako ako ti je volumen kutije odgovarajuci(preko 200 l optimalno) Kako si ih "smestio",front ili horn loaded,sa ili bez bas refleksom? Pozdrav
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
![]() |
![]()
oni se vode na 800w,ali pitanje je da li toliko imaju?mislim da je crest ca18 prejak za njih! 2x1800w na 4 oma!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne verujem da ozbiljan brend kao RCF manipulira specifikacijom zvucnika.Tolerancija od nekih 5-7% su OK,posto najveci deo parametra su relativna i imaju nekonstantne vrednosti.
Bolje Crest CA18 sa 65-70% iskoriscavanja resursi,nego slabo pojacalo koje ce permanentno da distorzira u pik i pokvari vam sound i stabilan rad sistema. jel aktivno koristite basove,misli uz aktivnu skretnicu? i jos jedno podpitanje,odakle vam proracun za kutiju? koja kutija vam bila uzor? pozdrav P.S.Crest uz Driverack bi vam resio sve probleme :-)
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
da koristim ih preko aktivne skretnice,rez je na 120hz!
nisam ja kutije pravio,kupio sam ih gotove,pravljeni su po rcf proracunu! Dodato: jel koristio neko ove rcf l18p200?kakva su misljenja? Promijenjeno od neshatomic (24.06.2009 u 13:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|