|
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
Koja je najjaca mixeta?Ubedjivao sam se sa kolegom koji tvrdi da je Dynacord PM 2x700w,nesto najjace a ja znam da sam video mixetu koja je 2x1000w(ali neznam ni gde sam video, ni koja je firma).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Yorkville Powermax 16 ili 22:
ukupno 2150W RMS ili 2x800 front i 2x275 za monitoring(a i ne mora) Mozda ima jos jaci powermixer, ovo je najjaci sto ja poznajem. Pozdrav
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]() Za jacu nisam cuo... ![]() Pozzz P.S.PM 1000-1600/2 i taj Jorkvil...Ranije sam trazio jace,nisam nasao...
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Odavno nisam video jacu reklamu
![]()
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2009
Downloads: 19
Uploads: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
J... ga. Nevalja za nogomet. Reklama je strašna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Belaj boy
|
![]()
Gledao sam i ranije ovaj klip,stvarno je cudo sta je izdrzala ova mixetica.Po tom pitanju je daleko najjaca od svih muzickih instrumenata.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ja sam hteo da se malo nasalim a da ne skrenemo sa teme...
![]() Ja ga odma pitam,"a sta treba da izdrze pa je to bitno"... Ko zna sta sve kutije i izdrzavaju kad cesto srecem takve komentare... ![]() Pa i ovaj Tapco,bolje da su bacili neki test u vidu uporedjenja zvuka sa konkurencijom...A ne ovo,odma ti je jasno chime se budala hvali... ![]() Pozdrav. P.S. Nego,kako da nabavim jorkvil?Legalno,novo,garancija... Kad smo vec kod jakih mixeta... ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
radio sam na yorkville.Ima snagu nema price o tome.....ali su joj efekti losa strana!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Novi 20-kanalni Power mikser od Allen & Heat je 1.000 W-tni mikser i bolji je od Dynachorda Powermatea 1600 (2X750 W) za klasu. Mislim da je to neka serija SA20-CP ili PA20-CP. Provjerit ću pa nadopunim. Isto tako imaš i novi Proelov Powermixer koji se je pokazao wov dobrim.
![]() Promijenjeno od kreso (05.06.2009 u 11:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mala ispravka:
A&H PA20 je stvarno 1Kw,ali u BRIDGE modu(mono),znaci stereo 2x500RMS. Po mom misljenju,bolja predpojacala od "velicanstvenog" ![]() Proelov power mikser igra u drugu ligu,tako da ga ne bi uporedjivao sa gorepomenutim spravama. Pozz P.S.Subparametric koji fali na MIDASova predpojacala kod Dynacorda je za.ebo kompletnu tonsku sliku,steta....tu su Yorkville i A&H u veliku prednost.
![]() |
Favoriti |
|
|