|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2009
Mjesto: USA
Downloads: 451
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korgpa50 scandalli
Interesi: muzika i fuzbal
![]() |
![]()
pozdrav svima ovoga sajta.imam pitanje oko stimanja kanala.koristim behringer pmp3000 i shure sm 58 pgx2.zelio bih da pitam kako je naj bolje napraviti effekte za mikrofon.znaci pravi dobar effecte.od gain pa do low i eho.hvala unaprijed.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2009
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Nisam nikada koristio taj mixer,ali štimanje mikrofona ne ovisi samo o tome koji je mixer i koji je mikrofon. Bitno je tko će koristiti taj mic.(kakav je glas),kakva je prostorija......to znači da ćeš uglavnom morati sam exsperimentirati,ako nemaš nikoga blizu tko bi ti pomogao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Vidi efekat mozes sam da nadjes ides redom i testiras dok ne nadjes neki koji ti odgovara,tema je vrlo diskutabilna kao i za Powermate kad je neko pitao za efekte,pa je dobio puno razlicitih odgovora.Imas tamo dosta solidnih preseta ja sam u prodavnici tetirao pmp3000 ali pre oko godinu dana pa se napamet ne secam,ali ima par efekata halla koji su ok i nekih varijanti delaya koji se mogu namestiti,sve zavisi sta ti treba,a kad nadjes efekat onda u zavisnosti od prostorije gde sviras podesavas ostale parametre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|