|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Slucajno sam primetio listajuci ritmove na Rolandu GW8 na jednom ritmu cuje se vahvah efekat na clean gitari a sve efekte sam pogasio i horus i reverb i multiefekat.Kako je to moguce?Da nije ritam uradjen u nekom programu u kome se moze ubaciti jos neki efekat na taj nacin da ne mora efekat biti upaljen u samoj klavijaturi?
Izvinjavam se ako temu nisam postavio na pravo mesto i ako je potrebno mogu da postavim snimak! Dodato: Malocas sam pomenuti ritam snimio kao midi fajl pa ubacio u STW i konvertovao u ritam.Kad sam isti ritam otvorio pomocu STW editora i pogledao preko Event imao sam na pocetku listinga efekata dodatu jednu traku narandzasto obojenu u kojoj pise sledece 1.1.000 ACC1 ACV Degree Lo Std Hi Std Edit>Trk Paras! Molio bih za objasnjenje o cemu se ovde radi. Promijenjeno od Vule (22.06.2009 u 17:41 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Vrlo je moguce da sys komanda u pitanju.....
Otvori ritam u MICRO i pogledaj komande za tu gitaru.... Ili mi posalji ritam pa cu da pogledam..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Degree komanda sluzi za dobijanje realnijeg zvuka gitare prilikom menjanja akorda...
To jest podesavanje opsega gitare.... Nadam se da si shvatio o cemu pricam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Roland GW8 nema Micro mod jedino sto mogu da pogledam je u STW na Event a to sam vec napisao.Gledao sam i u Cakewalku na Event ali osim Expresion,chorus i reverb ima jos nekoliko control komandi a zasta sluze nemam pojma.Mogu ti poslati taj midi fajl koji sam snimio cisto da vidim o cemu se radi.
Ovo za Degree sam valjda razumeo ali kako odredjujem Lo i Hi u STW to ne znam ili je to automatizovano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Posalji mi ritam ili ga postavi u download....pa da ga pogledam....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Poslao sam ti na e-mail midi.Valjda je mail isti kao na mesingeru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Meni ne treba midi,nego sam ritam da bih pogledao.....
Ako ti je zbog ritma,onda obrisi sve varijacije ,bubnjeve i bas i sve......a samo ta gitara u ritmu nek ostane........ I samo mi ritam posalji......a ne midi..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Nije zlatan,ritam je fabricki a jedini nacin da ga izvucem iz klavijature je midi fajl.Jedino ako hoces da od njega napravim ritam preko STW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Iako znam da nema jer redovno spartam po internetu ponovo sam pretrazivao i nista.Ne verujem da ce uopste i da bude ritmova od GW8 iz Rom sekcije bar jos za par godina!U svakom slucaju hvala na pokusaju da mi pomognes!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|