|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.09.2007
Downloads: 314
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Izvukao mi se kabl za napajanje juche iz KORGA PA60. Nisam nishta uchitavao u tom momentu.Kada sam ga ponovo ukljuchio,regler za VOLUME za boje mi nije reagovao uopshte vec je ostao na najjacem a svaki put kada iskljuchim klavijaturu izbrishu mi se ritmovi iz DIRECT HDa pa moram svaki put ponovo da ih ucitavam ali iz USER lokacija 1,2,3 ostanu tu. Moze pomoc,molim vas?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Pozzzz MarkoBulat.
Klavijatura nece da se pokvari ako istekas kabal,tj prekines napajanje strujom , jer se ista stvar desava i pri pritisku na glavni prekidac pa nikom nista... ![]() Ali...kod svake klavijature vazi isto pravilo,ne iskljucivati u toku vrsenja nekih radnji na opreativnom sistemu ili dok uploadujes ili ,,sejvas,,sto se kod nas kaze. Pokusaj da klavijaturu vratis na fabricko stelovanje tj. RESET Osetljiva tacka svih klavijatura sa ugradjenim HD om jeste da se pri iskljucenju operativni sistem ne moze ,,zatvoriti ,,kao kod racunara pa onda iskljuciti vec se gasi sve odjednom, sto moze vremenom dovesti do ovakvih smicalica . Probaj prvo ovo..Pre ukljucivanja Klavijature pritisni zadnju dirku na kljavi i drzi je pritisnutu, startaj kljavu drzeci tu dirku sve dok sistem nije potpuno startovao. Kada vidis na ekranu sve onde dzidzimodze..tempo,boje,ritam itd tek onda pustas tu dirku. Time si vratio sva podesavanja na ,,fabricko,, Tek ako ovo ne bi pomoglo,mozes razmisliti o ponovnoj instalaciji operativnog sistema. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gega za ovaj koristan post: | MarkoBulat (02.05.2009) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.09.2007
Downloads: 314
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
![]() |
![]()
Hvala puno,videcu kako ce se ponasati..zasad se malo vrnuo u formu,ali mu nisam uradio to sto si rekao nego sam ucitao samo 123.set iz HDa u DIRECT HD i sam je vratio SVE ritmove u DIRECT HD ne samo 123.set?? restartovao sam ga 3 puta i ostali su mu svi ritmovi u DIRECT HDu,ako bude problema dalje uradicu po tvojoj preporuci! Puno hvala,svako dobro!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.10.2008
Downloads: 499
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
e pozz kolega ,. slusaj i kod mene se to dogadja al nije strasno!!! to je do BOJA koje si ucitavao nisu bas podesani kako treba u globalu... samo urati RESTORNE DATE , ON CE TE PITATI DAL HOCES DA VRATIS KAKO SU BILI SETOVI KOJE SI PRVI PUT UCITO U USER 1,2,3 I TO CE TI SE POPRAVITI STO SE TICE MASTERA ZA SOLO , SAMO TAKO CES DA TAKO VRATIS SVE KAKO TREBA.... POZZZ .
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Hennessey za ovaj koristan post: | MarkoBulat (03.05.2009) |
![]() |
Favoriti |
|
|