|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.11.2007
Downloads: 107
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Cao svima imam mali problemcim u programu imam strasne zavijuse turske boje medjutim pravim bass u levoj ruci sa solom i hocu da ubacim tu boju sa bassom ali ne zvuci kao u programu i promenio sam i efekte i jos nije to to sta treba da se uradi da se zadrzi ista boja koristi efekat phaser na primer hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
moras da da kopiras IFX sa programa na combi.npr A36(na programu) su ti ti turski stringovi.na combiju odaberes jednu traku od onih osam koliko imas i stavis tu boju.e onda ides na utility pa copy insert effect.tu ce te pitati na koje meseto( ja kazem traka,hehh).pisace ti TIMBRE(tako nesto).ti stavi na ono na kojoj ti je ta boja.i onda stikliraj sve (mada ne moras,pitace te za jos neke gluposti ,videces i sam).sad ce ti biti ta boja preko cele tastature.e onda je samo podelis ono na bas i solo i to ti je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.11.2007
Downloads: 107
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Cao Milance hvala ti sto se ovako brzo javljas i veoma korisno odgovaras na pitanja pokusao sam da uradim ali mi nesto ne radi ne znam zasto, znaci izabrao boju u programu, namestio je u combi sacuvam je onda odem u menu na IFX i onda utility i copy effects from i onda mu to podesio i kopirao i nista ? ne znam da li radim nesto pogresno hahhhahahah jebem li ga hahhaahhaaha, vazi se ako imas vremena odgovori ponovo puno pozdrava caossssss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Nije dovoljno samo kopirati efekt (ifx). Treba i dotični program rutati (poslati na ifx). Klavijatura ne može znati koji od 8 mogućih programa treba ići na ifx. Ako i onda ne zvuči kao u programu, onda treba kopirati i mfx.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mojkarma za ovaj koristan post: | Hashimaga (16.04.2009) |
![]() |
Favoriti |
|
|