|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
KADA STAVIM NEKI USER DRUM UMESTO DEFAULTA NA PERFORMANCE ILI HOCU DA PROMENIM BOJU BASA, ILI JACINU RITMA, ON MI VRATI NAZAD NA KOJI JE BIO!
NA KOJI NACIN SE BLOKIRA MENJANJE SETA RITMA, I KAKO DA GA OTKLJUCAM U SAMOM RITMU? JEL MOGU TO NEKAKO DA URADIM U STYLEWORKSU? NAPOMINJEM DA SE TO DESAVA SAMO U NEKIM RITMOVIMA KOJI SU TAKO PRAVLJENI. Hvala! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Razumem. Imao sam is50 pa mi se to slicno desavalo na ritmu Rumba begin. Vecito mi je radio Fingered bas i nisam mogao da ga promenim. Inace kada se ritam napravi, on po nekad ima promene boja koje koristi, zavisno od varijacije. Ako ti to ne treba, samo u Style Works ides na REMOVE PROGRAM CHANGES. I to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala. probacu.
Da te pitam malo oko efekata. Koje efekte si stavljao na ritam, solo boju itd... Koja je najbolja kombinacija. U pitanju je narodna muzika. Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Kao prvi efekat stavi Hall, ne mnogo ali dovoljno da popuni dobos od bubnja. Taj hall ti naravno radi i za solo boju. Tako dodas i multitap delay- stavi delay time na 280 i 300 a feedback na 50. Ja sam cak eksperimentisao sa ubacivanjem ekvilajzera umesto jednog od efekata i tako sve zvuci dosta mocnije, ali ipak se zvuk previse izoblici i prilicno je suv. Najbolje iskombinuj gm1 kit bubanj, picked bas i sve to fino nasteluj na ozvucenju-i kasetofon posluzi samo da ne stelujes na zvucnicima. Tako ces dobiti pravu zvucnu sliku. Mozes da probas umesto GM1 da stavis Jazz kit- to je po meni najbolji bubanj, samo na kick&snare destination podesi da ti radi onaj bas bubanj sa note
H. Dobos stavi onaj akusticni sto ima i u Gm1. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
OK. Hvala.
Pozdrav! |
![]() |
![]() |