|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozzz
Imam jedan problem vezano za ovog rolanda, kada u efektima ukljucim npr PANDELAY i pojacam ga onoliko koliko koliko treba, kada pustim ritam neznam kako da iskljucim ili umanjim efekte na bubljevima i pratnjama..... Da li neko zna kako bih rjesio ovaj problem i interesuje me jos da li se na njemu mogu jednom izvrsiti podesavalja ovih efekata, i da se ne mora uvjek podesavati kada mjenjam boju. Ova klava mi je dao jaran da mu ovo probam nastelovati, a ja bas i namam iskustva sa roladima, pa molim za vasu pomoc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Da bi koristio pandelay koji se verovatno nalazi u podmeniju Reverba moras da smanjis efekte na instrumentima u ritmu ili da ih potpuno ugasis a to moze da se uradi u STW.Da se efekat ne bi menjao prilikom promene boje u meniju gde su ti efekti nadji Local tone efecat(trebalo bi tako da se zove) pa ga iskluci.Mozes da koristis neki od multiefekata,ima solidnih i onda neces imati ovih problema sa ritmovima a na reverbu ostavi neki hal ako ti je malo Delaya sa Multiefekta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
možeš uzet još efekta, npr room, hall, itd, a možeš i postavit na off.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Hvala vam na odgovorima
Sad mi je sve jasnoo Sada pod opcijom Reverb koristim neki Hall, a u multiefektima sam stavio npr: EHHO-DELAY, STDELAY i zvuci dobro A ona opcija kad mijenam boje da ostanu ista podesavanja ovih efekata je TONE MFX Hvala punoo pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|