|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
pozdrav raja,imam pa1x pro i skroz sam tanak sa znanjem o njemu ali vidim ima dobrih ljudi pa to lijepo i jasno objasne.....download-ovao sam neke ritmove medjutim to mi jako lose zvuci....tu ima nekih milion nejasnih tonova,cak i kod onih od Marka koje su svi pohvalili....znaci moja klavijatura je u problemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
sta da izbrises ti ne moze niko od nas reci jer to je tvoja klavijatura i samo ti znas sta ti treba a sta ne, a gde da izbrises u SOUND/RECORD/MENU/MULTISAMPLE pa biraj koji ces i brisi na delete...........
pozzzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
e hvala u svakom slucaju...vidjet cu sta modu da uradim.....
Dodato: ovo meni opet nije ok...,kada odem na multisempl tamo nemam ni jednog sempla a kad odem na onaj sempling info pise da imam 0 slobodnog prostora a i 0 iskoristenog,zna li iko sta to moze biti....? Promijenjeno od opo (06.03.2009 u 08:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|