|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5211
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo ko sto sam naslov kaze, da li neko zna nesto o ovom programu ili je mozda radio na njemu? Koliko sam na netu procitao to je neka vrsta host programa u koji se po kanalima ubacuju semplovi, i koji se uspesno povezuje sa klavijaturom tako da moze da sluzi i za live svirke. E sad mene zanima da li u njega mogu da se ucitavaju ritmovi od neke klavijature da bi se mogli pustati u PC, bez ikakve klavijature, znaci nesto kao player za ritmove (poput OMB). Ako neko zna nesto o tome neka napise, ili ako vec ima ta tema samo me uputite pa cu sam procitati. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Mislim da takve stvari nemože,jel sumnjam da i postoji neki sličan program al da je u VSTi modu,jel OMB i RMCA su stand alone verzije,a mislim da su i svi vnjima slični u normalnim verzijama,za VSTi instrumente i live svirku V-Stack je dobar mada ja koristim XLUTOP CHAINER 1.03 jel je manji i troši manje memorije i neopterečuje mi puno procesora.
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Koliko je meni poznato to ti je kao virtualna mikseta u njega na kanale stavljaš virtualne instrumente efekte na kanal itd.ja sam eksperimenisao sa njimdobar je za kombiniranje vst-a npr.kontakt i fm8 itd.mislim da puštanje ritmova ne radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Uzmi sebi RECEPTOR i riješio si si sve muke VST instrumenata
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5211
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Hvala puno ljudi na informacijama, to me je zanimalo da li stilovi mogu da se loaduju u Vstack, posto nemogu ta opcija otpada. Hvala puno jos jednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|