|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Kentucky, USA
Downloads: 757
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg Pa800, Korg Triton Extreme, Korg Triton LE, Casio wk-8000
Interesi: Sviranje, zene, SPORT!
![]() |
![]()
prijatelji dali neko od vas ima ritam za pjesmu od halida muslimovica -stoj jarane.....ja imam neki grcki ritam,ali ipak nije to to,pa ako neko ima neka javi....pozzzzzzzzzzzzzzz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
sigurno ima.........
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
uzmi neku dobru rumbicu mozda je bolje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
imam ti ja Grcki i Rumbi za rolande E i G serije... pa mi javi na pm ako ti treba...
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
imam ja taj ritam ali nisi naveo za koji sint...ako je za pa80 ti javi pa "cu ti posaljem" !!!
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo još jedan
![]() Stvarno,da malo urednici razmisle o rubrici " styloteka". Jedino da ulaz nemaju mlađi od dva mjeseca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
zato sam i napisao onako gore kako sam napisao
Dodju poskidaju sta im treba i to je to. Pre neki dan udjem na ono ko je online da vidim koga ima i imam sta videti bar 80% njih koji su bili tu su se nalazili u down centru i skidaju do mile volje pogledam ko su i imam i tu sta videti sve moj do moga nickovi koji nemaju ni jedan post na forumu a poskidali su do sad sigurno boga-oca. Mislim da tu treba nesto preurediti. Da me neko ne razume pogresno nemam ja nista pšrotiv bilo koga ko skida ali da bar na neki nacin doprinese ovom forumu ali na zalost oni koji doprinose i ne skidaju nista posebno ali zato kojekakva bagra koja dodje i samo skida pa jos lako moguce i prodaje taj materijal jos nadje da vredja ovde po forumu i da se prave pametni.......... pozdrav svima
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Kentucky, USA
Downloads: 757
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg Pa800, Korg Triton Extreme, Korg Triton LE, Casio wk-8000
Interesi: Sviranje, zene, SPORT!
![]() |
![]()
da,ja imam korg pa 80 ,pa ako hoces ti posalji,unapred hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
stavio sam,sacekaj da modovi propuste ritam ti je u prvom useru ,misli 7 ili 8 po redu,ne znam tacno ,odavno nisam svirao pesmu...pozzz
a ovaj problem o kome se govori je bas postao aktuelan,ali jbg...sta ces...mada znamo mi izmedju sebe ko je tu da uvek pomogne i okaci nesto kad treba,mozda je resenje da komuniciramo na PP,a?
![]() |
Favoriti |
Oznake |
halid, jarane, stoj |
|
|