|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
Korisnici S500 znaju da ova klavijatura ima jedno user mjesto za ritam. Ocitavanje ritmova od nekih 10kb traje otprilike desetak sekundi. Da ne spominjem kako ritmovi od 50 kb trebaju i po pola minute da se ocitaju.
Upravo sam otkrio kako da se zaobidje ovo ogranicenje. Naime kada se ocitava kao user file, a ne kao ritam potrebno je samo 5-6 sekundi cak i za fajlove od 50kb. Postupak je sledeći (ovo radi samo ako je ubacen USB): 1. Obavezno bekapujte postojece registracije u jedan osnovni user file (provjeri manual za postupak) 2. (Ovo je opcionalan korak) Ocistite registracije (drzite zadnju C bijelu tipku i ukljucite klavijaturu) 3. Ocitate zeljeni ritam (recimo rumbu) 4. Poredate instrumente ili podesavanja za različite pjesme u registracije za dati ritam 5. Sve to snimite u user i date naziv recimo rumba1 6. Sada kada zelite rumbu, ocitate user file pod nazivom rumba1 to traje sest sekundi (a ne pola minute), pored toga klavijatura je postavljena i sa odgovarajucim instrumentima i podesavanjima u registracijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.07.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 359
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Tyros 1
![]() |
![]()
ja sam se na mojoj s500 mucio 3 meseca i nisam mogao da provalim nista tako, tako da sam na njoj solirao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|