|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Dakle kad sam povezao klavijaturu na miksteu (FBT) ona se vrlo slabo cuje, bez obzira koliko se pojaca na samoj klavijaturi i na mikseti. Uz to zvucnici dosta suste. Sta moze biti uzrok tome?
unapred hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Kabal, na primer...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Nije kabl, izmenjao sam 5 komada, uz to jedan tek otpakovan, izmenjao sam i ulaze na mikseti i nista, slabo pa slabo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Moguce da je do izlaza na klavijaturi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam u komsiluku prodavnicu muzicke opreme, pa cu odneti klavijaturu da probam na drugu mixetu i ozvucenje, da vidim kako ce da radi. Ako je zaista do izlaza na klavijaturi, kako se taj problem resava? Klavijatura mi je josuve u garantnom roku, ali je do sad nisam povezivao na ozvucenje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
-Da li si probao nivo glasnoce kanala na mikseti sa mikrofonom ?
-Kako ti se cuje klavijatura na slusalicama ? -Da li si probao da vezes klavijaturu i miksetu preko izlaza za slusalice, ako vec ne radi dovoljo glasno na levi i desni output ? (negde tu se krije resenje tvog problema) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Pokušaj sa Reset Factory da ti vrati na tvorničke postavke ako si slučajno nešto negdje krivo podesio.Menu-Utility-Factory Reset
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Downloads: 748
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Proveri rvo da li se i mikrofon isto ponasa, ako je mikrofon OK onda ti ze otisao izlaz na klavijaturi, sto se lako da srediti narocito posto si jos u garanciji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
dal si prodao oba izlaza L(Mono) i R ako je isto onda probaj na izlaz za slusalice, ako ti na izlaz za sluske radi na ozvucenju onda nosi sint u servis nesto se desava sa snitom drugo, to je vec stvar elektronike al prvo isprobaj sve ovo sto ti je navedeno, al pre nego sto ga odneses u servis resetuj sint na fabricka podesavanja kao sto je bio kad si ga kupio da nebude posle nesto si ti zabrljao u setu....jer to je nekad neznalost servisera ako nemoze da otkloni kvar onda se obicno vade set.. tako. pozdrav !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Novi momenti. Nosio sam danas u radnju instrumenata i povezao klavijaturu na dynacord powermate 1600 i neke electro voice kutije. Rade i L (mono) i R izlazi. Na izlazu za slusalice nisam ni probao. Medjutim da bi se jako culo mora dosta na samoj klavijaturi da se pojaca i da se okrene GAIN na mikseti (inace ne znam za sta sluzi) ali tad zvucnici dosta suste dok klavijatura miruje.
Jos nesto, na mikseti ne svetle krajnje signalne lampice za jacinu zvuka kad se pusti ritam ili uzme neka boja koliko god da je pojacano. Ako idem na factory reset, jel nece da se obrisu user program-i i style-ovi? Sta ustvari taj factory reset menja? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e50, problem |
|
|