|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.07.2008
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav, forumasi! Nisam primjetio da ima ovakva tema i gdje da ju stavim pa trazim pomoc i savjete iskusnih!
Sviram i pjevam po svadbama vec desetak god. i naucio sam pjevati kako treba, iz dijafragme, dinamika, vibrato, trileri i sl.... ALI!!!! Stalno imam problema sa krajnicima! Gnojne angine, laringitis, pecenje, a kad sam najzdraviji pece me grlo u pola svirke!!! Ne smijem piti hladno, gazirano, kiselo itd.. ![]() Da li vaditi krajnike???? Neki kazu da se vadjenjem rijese problema, neki da nema razlike ..... POMOZITE? DA LI IMATE TAKVIH ISKUSTAVA! unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
krajnike izvaditi, iz stomaka nauciti pjevati,problem rjesen. ono ja nism doktor ali znam dosta takvih slucajeva jedino polipe nemoj dirati to mjenja glasne zice opasno. nadam se da sam pomogao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Krajnici nisu izmisljeni da bi se vadili,a grlo je druga prica,ja sam imao problema do pre 5 godina pa sam hteo da ih vadim,a onda mi jedna baba rece da kupim sace od meda i da zvacem dve nedelje.Od tada problema vise nemam,a za grlo su ti dobre strepsil tablete ili lubenica tablete.Inace tema je na pogresnom mestu trebala je u svastaru da ide.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Baba je u pravu...vadi sace iz meda...to je cist propolis,leci sve...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.07.2008
Downloads: 26
Uploads: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() A sto se ti ce lijecenja sve sam probao od tableta, meda, propolisa, cajeva, ... sve zalijeci na kratko, i opet nanovo... Promijenjeno od MileGuerrini (13.11.2008 u 16:00 sati) Razlog: Nadopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
naravno da ne treba vaditi..cuj..
idi kod lekara i nek ti da sirupe i nesto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
evo da se prikljucim temi i da ti kazem da sam ja izvadio krajnike prije 2,5 god,isto mi se tako desavalo,sviram i pjevam i od subote do subote sam zderao sve moguce tablete sto postoje,zivim u austriji u grazu,pa sam tu i otisao kod doktora,cak su me zatvarali u neke inhalacione sobe,i nista opet isto,kad me pregledao specijalista nakon svega samo je zakazao termin za operaciju,i sad sam kao drugi covjek,iskreno da ti kazem,pocnes da zivis normalno.ali na tebi je da odlucis.eto toliko....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Opasno je to vaditi..Bolje trazi nesto drugo, a ne vadi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Koliko ja znam,
vadi se 3. krajnik, koji radi, da ne kažem šta....ovi ostali štite organizam od unosa kojekakvih bacila, virusa, bla bla bla...... A vadit krajnike radi pjevanja, hm, baš mi se i ne čini to pametnim..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Belaj boy
|
![]()
Ja retko pevam ali imam strasne probleme sa krajnicima.Izmedju ostalog imam i 40 god.pa mi bas i nije svejedno,jer kazu da sto je covek stariji da teze podnosi operaciju.Hvala za ovu pricu sa sacem a bilo bi dobro da jos neko preporuci neki prirodni preparat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
krajnike, operirati |
|
|