|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Posto ima na ovoj stranici mnogo clanova koji se javljaju iz razliciti mjesta hocu da vas pitam kakvo je stanje danas za muzicare u vasim lokacijama?? Inace pitam "imali muzike" tu gdje ste, imali svirke? Kakvo je stanje okolo njemacke ili austrije?? Mozda neki znaju vec ja se javljam iz USA u nas je umrla muzika totalno pa se pitamo mi ovde kako vi napredujete tamo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Downloads: 675
Uploads: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG Pa500
![]() |
![]()
Srbija Pozarevac TTTTTUUUUGGGGAAAA !!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
u sarajevu ima, ali za male pare.... ne da niko lovu, a svi hoce da im se svira.. ima ljudi koji i sviraju za male pare, a ima i nekih koji ne daju svoj obraz za nekih 15-20 eura...
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
U njemackoj ima samo zavisi gdje zivis,mislim da je Frankfurt i Offenbach najjaci potom pitanju,vecina mojih svirki je dole,ali ima i u ostalim gradovima vrti se uvjek nesto.pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
U cela Makedonija slicno
TTTTTUUUUGGGGAAAA !!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
nisam ja iz sarajeva nego iz visokog, a spomeno sam Sarajevo kao glavni grad BiH...
![]() |
#8 |
Belaj boy
|
![]()
Mislim da za dobrog muzicara uvek ima posla ali nije pravilo jer trziste diktira uslove tako da znam mnogo dobrih bubnjara koji se vise ne bave muzikom a velik je broj i svih drugih,basista,gitarista pa i harmonikasa koji nisu presli na aranzer.U Bgdu ima posla ali je zato i konkurencija veca.Koliko mi je poznato samo u ovih 3-4 najveca udruzenja muzicara ima oko 4-5000 clanova.Naravno da se mnogi od njih ne bave vise muzikom ali cifra je stvarno do jaja,vise muzicara nego neki manji grad u unutrasnjosti stanovnika.Sada je doslo vreme marketinga ali ja konkretno zivim od stare slave i odavno zasluzenih pozicija pa recimo nemam sajt isl,a to ti je danas kao nekad vizit karta.Pored svirackih kvaliteta moras da budes i samoreklamer i eto posla.Od vezbanja i sedenja u kuci nema 'leba.Mora da se krece,muva,rovari,okrecu telefoni i sl.Steta sto je tako jer je kvalitet u drugom planu ali to je surova realnost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.09.2007
Downloads: 726
Uploads: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
vidim ja ljudi da je kod vas bolje nego kod nas.okolina zrenjanina je tttttuuuuuggggaaaa najveca
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma nije ljudi sve tako crno...za kvalitetne muzičare uvek ima posla,ali nažalost nismo svi takvi...znam ih gomilu koji idu da sviraju samo da bi imali gde da se opijaju a tu od svirke i posla nema ništa...ako si pravi profesionalac i dobro radiš svoj posao ima posla...
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kakvo, muzike, stanje |
|
|