|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.09.2007
Downloads: 726
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
pozdrav ljudi! zanima me moze li se ritam postojeci prepravljati.da pijasnim recimo ritam rumba kao za pesmu jedno pismo jedna suza cetvrta varijacija je ok ali mi se ostale nesvidjau.da li bi se moglo na ostale tri varijacije menjati ceo puls ritma da se cuje obicna rumba a cetvrta varijacija da ostane nedirana.nadam se se da razumete sta hocu kazem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Moze se sve uraditi sto hoces...Izaberes taj ritam, kliknes na dugme RECORDING i izaberes CURRENT STYLE!
I unutra imas opcija jedno more, i mozes ih iskoristiti za to sto hoces ![]() Pozdrav ![]()
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (20.09.2008 u 21:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
to je bas puno ocija.ima li neko da me uputi kako se to radi.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Koliko sam te razumeo, hoces da cetvrtu varijaciju ostavis ne diranu, a ostale tri da menjas? Pa mozes kopirati sa neke Rumbe varijaciju u tu i dobices "cistu rumbu"
![]()
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
e bas to.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa skopiras variacije sa neke rumbe koja ti ce svidja ili tu 4. variaciju skupiras na drugu rumbu
ovako RECORD CURRENT STYLE MENU COPY (tu imas iz kojeg ritma u koji hoces i koji dio ti odaberes Var i onda samo sacuvas)
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolege, samo mi treba netko tko je strucniji u tome potvrditi ovo sto mislim..kao 1. radi se o korgu pa 80..ovako: ako imam set koji mi se veci postotak svidja i loadiram ga kompletnog. E sada bi zelio neke ritmove zamjeniti drugima i to znam da se moze ( naravno moram novom ritmu postaviti da vuce neke stvari iz mog postojeceg seta,jer npr. bubanj nece raditi?? )..jel to tocno?..
e, sada jos jedno pitanje..dali to isto mogu sa nekom bojom napraviti? i dali se moze ista dogoditi sa setom , osim ako neki od ritmova u setu vuce boju bas s tog mjesta, pa mi onda to poremeti..nadam se da sam donekle pojasnio sto mi treba.. hvala i pozdrav
![]() |
#8 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Bas tacno tako, sto se tice Mapiranja boja moraces rucno raditi da se ritmovi i boje
ne poremecuju, trazices prazna mesta, nosices ih tamo i onda odnovo zapisivati.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Nedime, hvala ti! pozdrav
![]() |
#10 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
1. loadiras ritam koi ti se svidza pa odaberes taj ritam... 2. stisnes dugme REKORD pa onda odaberes Current Style to znaci da ulazis u mod gde mozes da promenis sve po kanalima na taj postoeci ritam... 3. e sada ti se odmah pokazuje na displeju: E:V1 CV:CV1........itd. to znaci da promjene bi trebao raditi u varijaciji jedan. 4. sada stisni dugme TRK.SELEKT da bi otvorio sve kanale gde mozes da ih menjas odnosno odaberes boju koju ti volis.Kad to uradis pritisni START/STOP taster nek odkuca bar jedan takt da bi mod upamtio promene. Tako to uradis za svaku varijaciju ako mislis da je potrebno i na kraju opet pritisnes taster Rekord, odaberes poziciju gde ces da smestis ritam ilil staru poziciju To:.......... i onda odaberes taster Enter/Yes dva puta i znaci stim si zavrsio. 5. E sada da bi to zvucalo onako kako si ti sve promenuo moras i ovo uraditi: stisnes taster Meny pa onda ides do: StyCtl:Wrap/Rng i na displeju pokazace ti se Prog.:Orig. ili Prog.:On , pa ako je na ON moras ga promeniti u ORIG. Kad i ovo uradis pritisnes taster WRITE DISK IN USE i odaberes Current Style, pritisnes Enter/Yes dva puta i pici druze. Mislim da si za ovo pitao . Ajde uradi to i bice sve u redu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|
|