|  | 
| 
 | ||||||
| Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  07.09.2008, 01:32 | #1 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  Kako promjenuti boju glasa 

Postoji li ikakav program da promjenim boju glasa.....samo je glas snimljen bez muzike......

__________________ Ko pjeva zlo nemisli | 
|   |   | 
|  07.09.2008, 02:17 | #2 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 30.12.2005 Mjesto: Sl.Brod Godina: 37 
				 Downloads: 803 Uploads: 1 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova

Instrumenti: KORG PA4X Interesi: Sviranje  |   

Cuj kolega to postoji samo treba znati kako se to radi npr pomocu cool edita,sound forge i ostalih profi programa za obradu glazbe!!! E sada ti mozez promjeniti boju glasa pomoću efekata tj pomocu nekih filtera ali da neciji amaterski glas da ispravis greske i podesis boju glasa priblizno nekom pjevacu hmmm DALI JE TO JOS ITKO USPJEO?ako si na to mislio! Neznam sta bih dalje napisao jer se nekuzim bas puno u to a vjerovaatno netko zna tko radi sa takvim stvarima!!pozdrav!!! 
				__________________ Ako hoces da se obogatis idi medju siromahe..!?.?! | 
|   |   | 
|  07.09.2008, 02:55 | #3 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

postoji i za ispravljanje distonacija i felševa pjevanja(melodyne) ,a postoji i za mjenjanje boje glasa ima ih više različitih samo što je problem u tome što se to osjeti nemožeš na primjer dobiti glas kao kod šabana šaulića
		 | 
|   |   | 
|  07.09.2008, 12:56 | #4 | 

ljudi pogresno ste shvatili...neželim da napravim boju glasa kao kod Pavarottija i Šabana ....već samo da se nemoze poznat čijij je glas.....znači ako ja napravim reklamu da se nemože poznat da sam to ja ......hvala puno

__________________ Ko pjeva zlo nemisli | 
|   |   | 
|  07.09.2008, 13:08 | #5 | 

popijes flasu rakije i to je to,niko te nece poznati heheheheheh
		 | 
|   |   | 
|  07.09.2008, 22:17 | #6 | 
| Veteran Registrovan/a dana: 07.06.2005 Mjesto: Pirot Godina: 54 
				 Downloads: 218 Uploads: 5 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova

Instrumenti: sa dirkama...  |   

AV Voice Changer Software Diamond Prodao sam ga koliko mi je Demo verzija dozvoljava i ne radi lose, a nije ni savrsen...sve zavisi od tvog glasa (govora), kako izgovaras rec-recenicu...sa malo vezbe oko softa moze veoma zanimljiv glas da se napravi. Ajd ako ga nabavis u Fullu, znas gde treba da ga posaljes    | 
|   |   | 
|  07.09.2008, 22:38 | #7 | 
| Odomaćeni član |   

Obratite se meni na PM za tu Diamnod igrackicu    | 
|   |   | 
|  07.09.2008, 22:45 | #8 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 28.01.2008 Godina: 38 
				 Downloads: 9 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|   | 
|   |   | 
|  |