|  | 
|  26.08.2008, 05:52 | #1 | 
| Drugar foruma |  dalape  rucni  rad 

zdravo  svima   hocem  da  kupim  harmoniku   dobru  ali  i  nemam   bas  neki  kesarac  pa  mi  jedan  harmonikas   nudi    DALAPE SUPER MAESTRO  oko  84 god  proizvodstvo  za  1400  eu   kaze  da  je  harmonika  extra  da  je  bolji  od  mnogih  a   ja   pojma  nemam  od   harmonike  svirao  sam  ko  dete  na  neku  malu  weltmaestericu  i  presho  na  sajzere   ali  treba  mi  harmonika  ajde   ako  moze  vi  mi  recite  i  mi  dajte  savet  sto  kako  da  radim  ili  mi  barem  nesto  predlozite    hvala  unapred    pozdrav  svima
		 | 
|   |   | 
|  26.08.2008, 12:35 | #2 | 
| Drugar foruma |   

zdravo harmonikashe   zdravo  sajzeriste......???????
		 | 
|   |   | 
|  26.08.2008, 21:08 | #3 | 
| Drugar foruma |   

jer  niko   nemoze   da   podeli  mislenje ?   ma  dajte  ljudi  znam  i  sam  siguran  da  ovde  ima  harmonikasa   previse  i  svi  znaju   mnogo  povise  od  mene     pozdrav | 
|   |   | 
|  27.08.2008, 02:11 | #4 | 
| Godfather |   

Chekaj da se sherif pojavi, ili neko og ovih servisera harmonika...   Nije ih bilo ovih dana, ali kad se oni pojave dobicesh adekvatan odgovor.   
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  27.08.2008, 04:28 | #5 | 
| Drugar foruma |   

cekam  i  bicu  tu  bar  10-15  puta  dnevno.....  pozz | 
|   |   | 
|  27.08.2008, 07:42 | #6 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 02.11.2006 Mjesto: chicago 
				 Downloads: 964 Uploads: 2 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

Instrumenti: guerrini  dugmetara  i pa 800  |   

pokusaj naci  organtone 993 A  naj naj serija dallape sedamdesetih godina  ili sesdesetih ubijaju , kad sviras .
		 | 
|   |   | 
|  27.08.2008, 09:55 | #7 | 
| Moderator |   

Svako shto prodaje ,svoju robu hvali.Trebash da je dobro razgledash dal joj neshto hvali,i treba da se sredjuje.Godina izrade opet nije kluc kao dobro merilo.SVAKA HARMONIKA od bilo koje da je godine nije ista.Poshto koliko te poznajem nisi laik za muziku  promisli dobro i odluci sam. Pozdrav
		 | 
|   |   | 
|  27.08.2008, 15:37 | #8 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  ovako 

prvo pogledaj niz dirki dalije ravan posle kako dihtuje da nepusta vazduh  zatim glane registre pikolo,sopran,klarinet,i bason poslusaj svaki ton vuces meh u obe strane da proveris da nije puko koj ton zatim svaku dirku udaris stakato odsecno da vidis dali se cuje koj feder i jos jednu vaznu stvar pogledaj da nije pukla sparingla tako sto sviras par minuta sa jednim registrom recimo organ onako malo sa dinamikom i ako pocne da mesa registre onda bezi dalje od tog istrumenta eto pozdrav od mene i puno srece 
				__________________ NELE 1 | 
|   |   | 
|  27.08.2008, 17:09 | #9 | 
| Moderator |   

Meshanje registra nije nikakav veliki devekt.Daj boze da je samo to problem.
		 | 
|   |   | 
|  11.09.2008, 01:41 | #10 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 01.07.2008 
				 Downloads: 26 Uploads: 0 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova

|   

A jos ti je najbolje da povedes nekog kome vjerujes a dobro se kuzi u harmonike, a ako je ta dobra, i cjena je u redu!
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| dalape, rad, rucni | 
| 
 | 
 |