|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2008
Downloads: 451
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozdrav svima. dali zna neko zasto blokira fill 1 , kad radi sajzer duze vreme fiil1 kao da je prazan se dok ga ne isklucim onda radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.03.2007
Downloads: 334
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Neznam sta je u pitanju,to se i meni dogadjalo sa fill i radila bi mi samo varijacija 1 a ostale blokiraju, ali ima vec neko vrijeme da je sve u redu.Do cega je nemam pojma! Citao sam ovdje negdje na forumu da moze da ga zeza neki od ritmova ,kao nesto ne stavljajte svasta u klavijaturu sta skidate s interneta...Global svakako nemoj da ucitavas osim od pa2x.Nadajmo se da ce ovaj novi os biti stabilniji. Znam da nisam pomogao ali sam se barem i ja izjadao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
To nije problem od sajzera to je problem sa neki set styles kojih imas .......ne sekiraj se
![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Da napomenem jednom kolegi je na PA2x otisao vocalist pazite na to!!!
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Svaka novija kljava "traži" da se na njoj urade ritmovi....znači sve su šanse da će sa nekim ritmom sa starijih modela da zeza...edituj taj ritam kao da ga ponovo radiš u pa2,sve kao da ga radiš ispočetka osim samog kucanja udaraca,potvrdi boje i ostale parametre koje imaš i ne bi trebalo da bude problema...tu frku je imao Roland...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Što se tiče vokodera na PA-seriji...Ko što reče kolega Elvir---NE NAVIJAJTE GAIN!!!...Jel s ulaznim signalom ako je prejak spalićete vokoder,i šta ste napravili?Prdnuli u kantu i poništili garanciju,Dakle radije sebe smanji na sinthu i pojačaj sve na mikseti nego da nabudžaš na vokoder pa kasnije imaš problem...A što se tiče P2X u suštini---Jako stabilna klaviatura,nigdje još nije zakočila a već sam je prejebo i poduš i poprijeko,prima GLOBAL od pa2x,pa800 ko za šalu (neko je spominjo da blokira-to NIJE istina,samo set nije možda valjo),jedino predosjećam da ću joj uskoro polomiti Start/Stop/Fill/Chord tipke,jer su isto sranje ko na pa1x...A pored toga je sve napravljeno do detalja savršeno...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa2x, pro, problem |
|
|