|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.08.2008
Downloads: 58
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Prvo pozdrav svima vama, imam jedno pitanje posto sam kupio pa50 i hocu da ucim da sviram onako za sebe posto nemam pojma o muzici mozeli neko da mi objasni sta su ritmovi a sta boje i kako mogu da dodjem do toga i kako da namjestim ovaj moj korg da zvuci onim nasim domacim tonovima to jest nasom narodnom muzikom. Usput kako mogu najlakse da naucim da sviram sam kod kuce. Ako neko ima vremena i strpljenja neka mi pomogne to jest odgovori unapred zahvaljujem na razumijevanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
Dobro doso Nedo na yu-midi i u malo psirnij svijet muzike! Ovdije imas FORUM sto znaci da mozes gledat vec teme u vezi KORG PA 50 i uopste o klavijturama i informisat se sta je sta imas takodzer DOWNLOAD u kojem se stvari za pa50 nalaze mali milion a takodze care imas i INTERNET SKOLU SVIRANJA koja ti moze dosta pomoc! Prdrzavaj se pravila foruma ( nisi ni jedno prekrsio do sad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
uffff...blago tebi...
sjetim se sebe kad san i ja poceo isto ko i ti,samo nije bilo foruma ovakvog pa se snalazi i moli druge i.t.d. o korgu ti je vec dr.blatusan sve objasnio a sto se tice ucenja sviranja,mozes se obratit gorpetu (nick gorpet) ima videoskolu i pomoce ti puno. druga i teza mogucnost ti je da skines vanbasco program i fajlove i po fajlovima da ucis, ali... (prva solucija ti je bolja jer ti posalje snimak sa objasnjenjem i kako se svira itd...) i trece...dobro doso ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|
|