|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 49
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
![]() |
![]()
koja je razlika izmedju triton scsi i tritona LE imali je uopste svidjami se vise ovaj triton savecim displayom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne znam o kojem TRITONu mislis sa SCSI jer takav ne postoji al mozda mislis o CLASSICu.
Uzmi taj ako imas toliko novca, LE je igracka ako se uporedi sa time.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 49
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
![]() |
![]()
dali je ovaj bolji od tritona Le/TR
Promijenjeno od MT775 (28.05.2010 u 19:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa, to je triton, koliko vidim i koliko umem da citam
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Naravno da jest bolji, znaci, svaki sint koji se zove TRITON a nije LE/TR
mnogo je bolji od TR/LE a imas ih mnogo, EXTREME, STUDIO, CLASSIC, PLUS, ovaj onaj, znaci sve TRITONe koje ces videti a nisu LE/TR su bolji. LE/TR su samo najniza serija TRITONa.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 510
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
po meni nije,probali drugar i ja clasica i le isti kanali i sve isto,le cistije i lepse izbacuje istu boju!Moje misljenje le je novija klavijatura i mislim da zato bolje izbacuje!Ja sam probao i uverio se,a te price ne obracaj paznju!Kad se uveris probas,uporedis,onda ces biti siguran sta hoces!Pozz druze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
"taskedallape"---po meni nije,probali drugar i ja clasica i le isti kanali i sve isto,le cistije i lepse izbacuje istu boju!Moje misljenje le je novija klavijatura i mislim da zato bolje izbacuje!Ja sam probao i uverio se,a te price ne obracaj paznju!Kad se uveris probas,uporedis,onda ces biti siguran sta hoces!Pozz druze
Ti ćeš meni da govoriš da sam duduk za mziku jeli?Da si taki jaki muzikalac nebi napiso ove budaleštine gore...Pa i pjana vrana zna da je Classic po svemu bolji od LE-ja,al bez veze da išta govorim...kao što Nedim reče-to su niže i jeftinije klase Tritona...LE (Light Edition) je običa osiromašena kopija Classica,isto ko što je X5D osiromašena kopija T3-ja...Usporedi cjene---Classic su 7-8 godina stari sintovi pa još uvjek držđe cjenu 1000eur,dok LE-ja imaš i ta pišljivih 500eura...A taj test što si spomino,ajde budi ljubazan pa nađi vremena da nam opišeš šta ste to testirali i radili na sinthovima kad tako LE bolje zvuči,ajd baš me zanima ko i mnoge kolege,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
or triton, triton |
|
|