|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi pomagajte ako možete...
Zbog žene sam mjenjo pass za MSN i sad ne znam koji je (al sam magare)... Sad me MSN ispitiva koja mi je istorijska ličnost a ja pojma nemam...Imali ikakva druga mogućnost da bi taj pass podesio i da mogu da uđem na MSN,šteta mi je praviti novi MSN kad imam preko 230 kontakta na starom...Daj ako neko može da pomogne bio bi mu zahvalan do neba...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Alix buraz kontaktiraj me preko maila sve cu ti objasniti
![]() Pozz EDIT: Hajd' uloguj se na Yahoo ![]()
![]() |
#3 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2006
Downloads: 177
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() http://www.lostpassword.com/support/kb-hotmail.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Mislim da bi trebao da se iskonsultujes sa zenom.
![]() Salim se,a ako si probao ovo sto kolege iz postova kazu,onda si verovatno uspeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
#Demo version recovers passwords that are not longer than 2 characters.#
Ne vrijedi...previše sam živaca pokido s tim,pola dana se vuko i muljo ali nema rašta... Imam sad novi mail i MSN koji se glasi: Almir_PA2X@live.com Molim kolege s kojima sam bio u kontaktu da me dodaju na svoju adresu a onu staru mogu da izbrišu,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
msn, prokleti |
|
|