|  | 
| 
 | ||||||
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  17.02.2009, 00:54 | #1 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 29.03.2007 Mjesto: Beograd Godina: 38 
				 Downloads: 3442 Uploads: 19 Rekao HVALA: 41 

Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova

Instrumenti: Korg PA3X Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...  |  Travian 

Ima li neko na forurumu ko igra Travian osim mene ?
		 | 
|   |   | 
|  17.02.2009, 01:10 | #2 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 15.02.2008 Mjesto: Srbija 
				 Downloads: 249 Uploads: 28 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova

|   

ja sam igrao,pre jedno 6 meseci a pre toga igrao hattrick. nisam imao uspeha ni u jednom | 
|   |   | 
|  17.02.2009, 01:21 | #3 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

a sta mu to dodje drugar?   | 
|   |   | 
|  17.02.2009, 01:25 | #4 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 29.03.2007 Mjesto: Beograd Godina: 38 
				 Downloads: 3442 Uploads: 19 Rekao HVALA: 41 

Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova

Instrumenti: Korg PA3X Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...  |   

http://www.travian.rs/index.php To je igrica koja se igra iz browsera, srednji vek, dobijes jedno seoce i ti si poglavica  Unapredjujes svoje selo, pravis saveze sa drugima, ratujes, pljackas... Ima oko 7000 igraca na ovom serveru gde sam ja sad | 
|   |   | 
|  17.02.2009, 17:53 | #5 | 
| Banovan! |   

ja samo Managera...   | 
|   |   | 
|  17.02.2009, 20:24 | #6 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

ja samo snooker,onlajn   | 
|   |   | 
|  19.02.2009, 13:25 | #7 | 
| Stvarno kod kuće |   

Ovo je ljudi kao i ostale NATEZANJE... Pazi fazona-igrica te povuče u sebe,jadnik igraš dođu ti velike paše i okrune ti selo...E sad da se ponovo postaviš treba ti par sedmica i isto se desi...E sad da malo "turbiraš" svoj razvoj,imaš opciju da kupiš kvanice "COINS,GOLD,Cekine,zlatnike" (kako vam volja)...I normalno jadni narod u očaju da ostane u igrici PLAĆA da dobije extra Gold...Na kratko rečeno---bajagi igraš džabe a moraš da PLATIŠ da bi preživio...Još jedan genialan načinkako zaslužiti preko neta...Bljak! 
				__________________ Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... | 
|   |   | 
|  19.02.2009, 13:35 | #8 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 18.04.2007 Mjesto: Tamo i ovamo Godina: 44 
				 Downloads: 523 Uploads: 5 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova

Instrumenti: Imam svasta Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D  |   

igrao sam tu igricu, mada sam pronasao bolju   probajte Imperia Online mnogo mocna, naime radi se o srednjem veku ono klasika pravite kopljanike, macevalce i udri nego nebih se slozi sa kolegom Alix-om u tim igricama moras samo ekonomiju da razvijes da se brzo stvaraju resursi a normalno ako imas resurse i malo obratis paznju ovi sa premium acc mogu da se slikaju samo su uzaludno bacili pare, upravo na ovom imperial-u tucem troicu sa premium accountima, vec su neki postavili bele zastavice   | 
|   |   | 
|  19.02.2009, 14:11 | #9 | 
| Stvarno kod kuće |   

RADE...Stronghold (sve verzije koje s bile) i AOE----Stuko sam ih naa najtežem nivoju...Iako sam gubio vremena oko toga i živaca ali sam ih stuko...A ove onine...Grafika ne valja,a pravo da ti kažem većina njih misli da je to za džabe...batali to prijatelju od čega oni plaćaju server i ostale đavole i šta imaju od toga?Ko danas plaća iz svog džepa da bi drugi mogli da igraju za džabe...Sve to ima svoje care.

__________________ Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... | 
|   |   | 
|  12.03.2009, 02:17 | #10 | 
| Gospodar uploada Registrovan/a dana: 05.02.2007 Mjesto: Šabac 
				 Downloads: 1736 Uploads: 163 Rekao HVALA: 7 

Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova

Instrumenti: korg-Pa4x  |   

nemo's otvoriti ko covek ni jednu internet stranu,a da nema reklame (baner se valjda zove) za Travian..!! smor..ogadila mi se samo gledajuci gde je nabijaju na svaki cosak neke internet stranice igraj ovo igraj ovo igraj ovo..!:!:!e pazi da necu.

__________________ Nesposobni imaju tu sposobnost da onesposobe sposobne. | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |