|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
pozz svakome na yumidi sajtu !!!!
dali mi moze ko pomoc o ovome !??? jel postoji kakva midi ili ritam maschina koja pusta ritmove od pa1x ??? mislim prodavat svoj pa1x pro pa da kakvu maschinu nabavim koja pusta te ritmove! i da je ja s drugom klavijaturom kontroliram ! ako zna neko volio bi da mi odgovori ! hvala puno unaprijed pozz Roso |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
pa2x i pa800...
![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
joj ali me j...................
hehe mislim naravno na neki drumcomputer hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Zezam se ja malo, ali mislim da nema...
Chak i da ima, ne znam koliko ti vredi, poshto zasigutno ne bi imala mashina iste boje, efekte... Ne bi zvuchalo isto... Msm, pa ne zvuche isto ni ritmovi kad ih prebacish na pa800 ili gde vec... Nisu iste mashine... Opet mora da se doradjuje, konvertuje ili shta vec... Tako da, ako vec hocesh da prodash pa1x, spremi se za posao prepravljanja ritmova, i pravljenja novih... Ne gine ti...
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
da da razumijem !
pitam jerbo vidim na kojoj svirki ljudi imaju te drum computere i dva sintija ! jedan za solo a drugi za akorde za ritmove koji je spojen s drumcomputerom! a znam sto posto da se nemoze sa dx 11 ritmove pustat hehe! i snjim je kontroliro akorde a ritmove je mjenjo na tom drum computeru ! i ako sam iskren veoma dobro je zvucilo ! a drugi razlog je manje bi imao za nosit i brze bi sve islo ! pa sad neznam ! hvala ti vaxteru ! a ako neko jos zna neka se javi pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Sve to jeste sjajno, ali ti i dalje ni jedna nece pushtati ritmove sa pa1x bez konverrtovanja i dorade, bar koliko ja znam...
Mozda ima neko ko je video ovako neshto, pa neka se javi... ![]()
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
nebi bilo lose!!!! hehehehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!