|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Zdravo raja
Imam nas par ovdje na Yu-Midi koje ovo interesuje a ne znamo kako i sta da uradimo. Zelimo da prikljucimo Tritona LE sa Arrangerom (PA80, EM2000, itd) sa MIDI kablovima i da preko Arrangera mijenjamo TRANSPOSE na Tritonu. Da li je ovo moguce? Hvala Adrijan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.11.2005
Downloads: 41
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nista bez tebe
![]() Ja skoro i zaboravio na to ![]() ![]() Hvala ![]() Ja se nadam da ima solucija za ovo ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Vidjet cemo prijatelju, valjda ce neko odgovoriti
![]() Jos jednom da vas napomenem, aky prodaje Tritona LE. Ja vam garantujem da je totalno ocuvan i nov, bio sam svjedok kada ga je kupio prije par mjeseci u Long and McQuade. Specifikacije: Korg Triton LE , 64 RAM-a , 2 Memory kartice jedna 32MB druga 128MB ... ** EXTRA ** svi aktuelni samplovi, nekoliko paketa , zujalice , harmonike , buzuki , basovi , i naravno terce *** Moguc samo lokalni pick-up, nalazim se u Torontu, Kanada *** Sve ponude slati Aky-u na: prodaja@serdarevic.net Adrijan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Otac nacije
|
![]()
prijatelju koliko ja znam i siguran sam da nemoze da sa aranzera transpose salje na drugi sint.
Prije svega i da moze ipak nebi preporucio da se tako nesto radi jer na live nastupima nema sanse da sve to saberes i da imas pod kontrolom kako bi to trebalo. Preporucio bi svima sto i sam radim da se dobro uvjezbaju SKALE i LJESTVICE i pjesme da se orginalno skidaju nezavisno dali je D# F# G# ili sta znam a ne samo A-mol ili dur pa kasnije transpose. Sta jos moze da se desi a to je da se promjeni zvuk,jednostavno sempl da nezvuci onako kao sto treba bar kod mene se desavalo. Eto toliko od mene i jedan veliki pozdrav posto se nismo vec odavno culi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Moze...
Ja sam to radio na 2 Yamahe... Sigurno moze da se odradi preko ex-a...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
transpose, triton |
|
|