|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
moze li neko da mi posalje sms na skype ,non-stop je ova ikonica ugasena a skype radi sto posto,a i u mom profilu je tacno ime ,o cemu se radi...
i da, hoce li mi stici porka na skypu ako neko posalje a ja u tom momentu nisam na netu,pa kad se konektujem kasnije,da li ce doci ? pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]() Citat:
http://www.internet-srbija.com/Skype...proizvoda.html http://infopano.com/
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Za sms moraš uplatiti kredit da možeš slati. Skype bez kredita možeš koristiti za chat ili za razgovor sa drugim skype korisnikom. Ako ti je ikona sivo obojena onda skype nije online ili nisi na netu. Promijeni online status sa opcijom file>change online status i spoji se na net. Tada ćeš moći koristiti chat i pozivati druge skype korisnike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma znam ljudi,nisam mislio na sms,nego na chat,a i status skypa je na ONLINE...pa nisam toliki tantus. ma fora je sto ne znam nikog na skypu,da isprobam chat,mozda je na yu-midiju neka fora,jer mi je ovde ikonica offline a skype je online...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
aj probaj meni pisati , skype je: djokic.sale
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
cekaj sad kontam o cemu on prica, pa meni je skype online a evo pred ne svetli ikonica.... hmmmmm.....
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Nema veze ovde što ti je ikonica siva nikakve sa tvoji statusom na Skype-u, ovde na profilu ta ikonica znači samo da si ostavio Skype kontakt ili MSN isto tako ... Eto mislim da sam ti malo pojasnio što se toga tiče .... POZDRAV!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
mislim da gresis,kad si online ikonica je zelena a kad si offline ikona je siva...
ajd sad cu ti pisati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
Evo dodao sam te na listu, nema te ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
A i ja sam Online na Skype-u, pa je ova ikonica i dalje siva .... što znači da je to samo znak kao što sam već rekao da si ostavio Skype kontakt ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
jel, kako, provalim, radi, skype |
|
|