|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Problem se sastoji u tome sto kada ponekad ne uvek kada stisnem fill in desi se da kasni tj u sledecem taktu ga odsvira. Nemoguce je da ja kasnim jer valjda nisam toliko metricki najebo, pa da pitam posto nisam menjao os i dalje imam 1.51 da li moze da bude u tome problem?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
To je problem do takta (koliko sam razumeo iz tvog posta...) Mozda je fill uradjen u 4/4 a ritam u 2/4...pogledaj to u Recordu...
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
desava se ali se desava i na sitilovima sto su 4/4 isto
|
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
To se sigurno ne desava na fabrickim stylovima...kod tebe mislim da je tako napravljen ritam i to od midi fajla, znaci lose je uradjen!!!
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
desava se na bilo kom ritmu znaci pritisnem fill in i onda on ne krene u tom trenutnku nego sacceka 4 otkucaja i onda na sledecem taktu
|
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa kao sto rece, nije valjda da ne pogodis "prvu" u taktu???
Sto se tice OSa, mozes slobodno da pokusas da ga opet instaliras i resurs, pa vidi, mislim da do OS 1.51 nije! Ja ga i dalje koristim i nemam namere da stavljam 1.60, jer mi ovaj odlicno radi.. A, jel ti se to desava i na Intro, Ending i ostale funkcije?
Procitajte pravilnik! Promijenjeno od mykeli (08.06.2008 u 20:59 sati) |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma pogadjam to mi se od 2003 od kako imam aranzere nikad nije dogadjalo, nego me je to zanimalo da li moze da bude uzrok o.s, sto se tice os-a ne volim da se zamlacujem da nesto muvam oko toga da instaliram reinstaliram, u principu cisto informativno sam pitao da li to moze biti uzrok, isto mi se desilo ja mislim 2x da kada ucitavam sempl blokira klavijatura, ali ne cesto
|
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
To ti je na korgu normalno. Puno godina sam svirao na Roland klavijaturama tako da znam razliku. Roland ima takav sistem da kad pritisneš ili fill ili variation, reagira trenutno. Korg ima sistem da kad isto to pritisneš, odaziva se uvijek na prvu dobu u taktu, tako da se ne trebaš uopće brinuti zbog toga.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa i ja isto na rolanda 4 godine sam radio i na yamahi u pocetku ali ovo sad prvi put da mi se desava
|
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Zaboravio sam kako ide kod Pa800,ali mislim da je slicno kao kod Pa2x.
Ides u Record modus onda Record 2 Cue odaberis koje intro hoces da stelujes idi na Cue Mode for Fill 1 ili Fill 2 Nisam radio davno to ali mislim da je bio ovako: Immediate first measure - da pocne odma u toku taktu Immediate Current Measure - nesto slicno Next measure,first measure - da isceka kraja takta i onda da pocne Fill Pokusaj pa javi Pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800, prelazima, problem |
|
|