|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi treba mi da mi neko objasni kako na KORGU PA80 da napravim terce tj.. na drum kit.....molim vas imam svirku u srijedu, otvaranje baste pa se bojim da cu suplje zvucati.....
![]()
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
User DK terce!? Imam ih dosta druze postavit cu ti na download...Poz AleN!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ali druze kako da promjenim boju tih terci.....hvala ti unaprijed
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
Kako mislis na boju? Dakle sad taj program zvuci najcesce kao neki ORGAN i to mislis promijenit? Neznam druze dal je to moguce da se promijeni a imam i terce jako dobre sa enemble pravljene mislim da ce ti i one pomoc. A vidjet cu to sa dal se moze promijet taj zvuk! Poz,Alen!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
buraz ima moj set Pa50 u down.. ima dosta terci rađene na esamble pa probaj mozda ti budu koristile... Pozdrav
![]() |
#7 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Brate, ako imas samplvano nesto onda mozes nesto bas fino da napravis.
ja sam napravio terce sa Harmonikom i zvuci bas fino uzmi USER DRUM KIT... eh sad pazi... jas sam morao na svaku dirku da promenim parameteri da budu isti (SVAKI PARAMETER!) na svaki ton moras da ides u SAMPLES i da promenis samplove da ti se cita samplove sa kartice na prime: Moja Kabina Boje ima 23 Samplove (KSF) u njega, svaku belu dirke i onde tranzpoziram +1 za Crne dirke. i zovu se KabinaC2, KabinaD2, KabinaE2 itd sad kad udes u user drum kit, ako hoces na primer da napravis terca u C, pretisni C2, i promeni sample da zvuci KabinaE2, za C#2 promeni sample da zvuci KabinaE2 i onde transpoziraj +1... jel me razumes..?? (Izvinlavjam se na jeziku i Padez, posto sam rodjen u Engleskoj)..hehe jesto malo posao ali... rezultat je super poz iz engleske Vladan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Nemoj.... moras svaki posebno da uzimas zato sto nece da valja kad transpoziras.
na primer, Dirku C - nemoj za tercu da Uzmes KabinaC2.. a samo da ga transpoziras +4... nece da valja.. zvucice ko Zurla... nego lepo nadji KabineE2 i taj koristi.. Znam da ti uzima puno vremena... ali kad cujes kako zvuci kad u performans stavis Kabina na upper 1, kabina Terce na upper 2 a transpoziras terce -12... milina!! poz. Vladan |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
hitno, terce, trebaju |
|
|