|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Skoro sam instalirao 1.60 na moj pa800 i posle toga sam uspeo samo nekoliko semplova da prebacim iz jednog seta u drugi set.
Sada kad pokusam da prebacim neki sempl iz jednoga u drugi set NEIDE..jednostavno se pokaze da ga kao load-uje sekund, dva i nista..uopste neucita semplove.. Najvise me zbunjuje to sto je na prethodnom O.S (1.51) radilo sve normalno i kad sam instalirao 1.60 opet je radilo sve ok neko vreme i onda samo odjednom vise nece i gotovo. Pokusao sam opet da vratim stari O.S 1.51 i medjutim vise ni sa njim nece da ucitava semplove pojedinacno iz seta u set.. Mislim da nije mozda neki bug u novom O.S ali nece da mi radi ni na starom O.S gde je pre radilo..Da li je neko imao ovakav problem, o cemu se radi?? pozdrav! |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Kod mene je novi OS 1.60 i radi sve kako treba,jesil ubacio resource?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Miki, to je problem sa OSom, kad se tako zaglavi iskljuci masinu i opet ukljuci,
onda bice sve LOADirano, OS 1.60 bas i nije za koristiti. Bice drugi uskoro.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da naravno i resources sam ubacio ali opet nista...
evo jos uvek se patim probavam vise neznam ni ja sta i polako ostajem bez ideja ali resenja nema. pozdrav! |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nedime, problem je u tome sto se u stvari nista ne zaglavi, sve radi OK osim sto nece da ucita semplove..pokaze kao da ih load-ira ali samo na sekund dva sto je znatno krace nego obicno za npr jedan multi sempl...jednostavno nece da ucita nista a sve drugo radi potpuno OK..
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja neznam dal ti znas sta je MultiSample i PCG razlika...nemogu da shvatim tvoje
pitanje sada kad kazes pojedinacno iz seta Samplove, jer to na PA800 nije moguce samplove su kod njega u PCM i nemoze se pojedinacno, ako mislis na PCG onda vec znam sta je problem, moras prvo otvoriti sav set pa svaku boju koju zelis tamo da nosis odnovo je save, samo na WRITE i ok i na kraju sav SET opet da se SAVE e tek onda mocice pojedinacno, naravno to bi skontao kad bi razumeo sve te termine, sad nemam vremena o tome a ovde ima nad 1000 postova o tome pisano.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Mico23 jest me trznu sa ovom muvom umalo nerazbi monitor ti ces meni letati......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
muva je do jaja,i ja sam mislio isto ko i ti kad sam prvi put vidio.hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Radi se o novom formatu fajlova na sintu, znaci svaki set iz svakog
prijasnjeg OSa kad se nosi u NOVI OS radi al ako se loadiraju PCG pojedinacno onda oni ne vuce samplve sa sobom, MORA SE: Otvoriti sad SET odjednom u NOVOM OSu, onda svaku boju koju zelis da IMPORTiras u drugom setu odnovo SAVE ili WRITE, nista drugo da se ne radi, samo ides u PROGRAM MODE, odaberes zeljenu boju, onda gore na ARROW odaberes WRITE i onda je SAVE. Kad sve to zavrsis onda moras odnovo citavi SET da SAVE nazad na USB STICK, stari da se obrise, to je to. Sad kad pocnes LOADirati iz tog SETa pojedinacno sve radi ispravno.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800