|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
hitno mi treba kolege pa pomagajte ko zna. Inace neki ovu pesmu znaju pod naslovom "placem kao dijete" a peva je Serif
uz izvinjenje mod-ovima ako sam postavio temu na pogresno mesto
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
pa shta ti treba pesma ili ritam, ja imam pesmu ako ti neshto znaci a ritam nadji neki 6/8 od fabrickih koji se uklapa, a refren sviraj sa sinhro start i stop i to je to. neznam shta tebe muci mogao bi da budesh malo detaljniji niko ovde nije onaj Milan tarot
![]()
![]() |
#3 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
a ti kolega malo biraj reci i pazljivije citaj i nema potrebe za podsmehom nikakvim a time samo pokazujes kakav si i sto je najbolje ispalo sam se sebi smejes.........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (24.07.2008 u 12:21 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
samo sam hteo da pomognem nisam video naslov do kraja pisao sam kasno, otkud vam to da sam se podsmevao ..... pogreshi covek........
![]()
![]() |
#6 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
no nema veze nego i dalje ako ko zna harmoniju neka pise pozzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi smireno...
JA SAM MILAN TAROT i nemojte da me vređate... Koliko mogu da pogodim,dobićeš tu harmoniju u četvrtak,23.09 u 11.56 časova na autobuskoj stanici u Beogradu kad budeš kupovo novine...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
aj otvori msn sad cu da ti napishem harmoniju.
![]() |
#9 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
eeeeeeeee car si majke mi
daj mile nesto ranije ako moze malo promesaj te karte
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
a jel mozesh da mi odradish ritual spaljenje kerushe.....
![]() jeste da je offtopic al nadam se da se moderatori nece ljutiti da unesemo malo smeha ovde. pozZ.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
harmonija, meni, ostala, zauvijek |
|
|