|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Cao svima!! Sad kada sam bio za 1.maj dole u srbiji cuo sam jednu pesmu, hteo bi da je downloadujem za interneta, a neznam ni kako se zove pesma, a ni kako se zove pevac..... Ref. ide ovako: "Ej drugovi, evo dolazim, pa cemo se napiti i zapjevati...ej drugovi, gde god bio sam, pratila me nasa pesma iz dana u dan......
Ajd ako neka zna pevaca ili kako se zove pesma, neka mi javi.... Pozzzz!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: Pozarevac
Godina: 51
Downloads: 981
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika ,Pa3x ,Le...
Interesi: Arheologija,Stari novac
![]() |
![]()
Zdravo, peva je SASA MIRANOVIC......
Drugovi Vidio sam ja iz bliza ljepote Pariza ludovao danima ulicama Rima ljubio sam od miline crnku iz Atine ne gubim iz vida Almu iz Madrida Prozivio sve sam one iz djetinstva snove prosao sam pola svijeta i jos mi se seta krenem tako, ali zove ritam nase pjesme zedna usta vode, s one stare cesme Ref. 2x Hej, drugovi, evo, dolazim pa cemo se napiti i zapjevati hej, drugovi, gdje god bio sam nasa pjesma pratila me iz dana u dan Hej, drugovi, evo, dolazim 2x Kockao sam na ruletu bas svuda po svijetu gledao sam i Majorku, bio u Nju Jorku dodirnuo mnoga blaga Praga i Cikaga provodio dane na sve cet'ri strane Ref. 4x Pozdrav Zoran |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
ee hvala ti mnogo druze...
![]() pozdrav!! |
![]() |
![]() |
![]() |