|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav kolegama!
Posto planiram da kupim aktivne monitore,zanima me sta mislite o Yamaha HS80 M ili o Alesis M1 Active? Da li je neko imao iskustva sa ovim monitorima? Hvala! Pozdrav!
[SIGPIC]http://www.note-ability.com/images/piano.jpg[/SIGPIC] Promijenjeno od Vaxter (08.03.2008 u 18:47 sati) Razlog: Premeshteno u Razglase i ozvucnjenja iz razne opreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Radio sam nekad nesto na tim Alesis M1, po meni jako dobri monitori, e sad posto se ne bavim tim, ne bih ih mogao komentarisati i uporedjivati, samo smatram da su dobri ...
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Moj stav po pitanju ovih koje si nabrojao!Ni jedne ni druge a razlog ovaj!Kuci imam monitore Alesis Control one Mk2 zvuk im je fantastican ali umeju da prevare coveka prilikom miksanja,treba i najmanje jedno godinu dana da radis na njima da bi mogao da napravis neki dobar mix a od ove yamahe bezi sto dalje da ti ne nabrajam zbog cega!Za istu cenu mozes uzeti veoma dobre monitore poput Tanoy-a a i srdacno ti preporucujem Geneleck,Adam i tako raspitaj se malo i videces!
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Druze ja ti savjetujem da si uzmes ADAM S-6A a dobar je i Dynaudio Acoustics BM15A .
Dynaudio Acoustics BM15A: dvosistemski monitor bas refleks konstrukcije (otvor naprijed) - frekvencijski opseg 30Hz - 21kHz - 124dB maksimalni SPL - 300W snage (100W VF + 200W NF) - 28mm Esotec visokotonac - 24cm polipropilenski bas iz jednog komada - masa 18,6kg tako ja mislim da bi ti ovaj monitor bio extra |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
e kad ti svi nesto savjetuju da ti onda i ja nesto savjetujem moj definitivni izbor je begringer aktivni monitori
|
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Imam Alesis M1 mkII vec dve godine i veoma sam zadovoljan sa njima...neces naci bolje za te novce.
Na svake monitore se covek mora priviknuti. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 316
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozz Kolege, sta kazete za Tascam VL 5 aktivne monitore???
jesul dobre za pa2x?? hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako ces za klavijaturu ja bih ti savetovao zvucnike sa vecim basom jer ti ovaj od 5" nista ne cini!uzmi bar Tascam Vl A-8,oni su ti snage 140w i ima 8-cu sub woofer a cena im je oko 300e!Da bar kad svras moze da te ponese zvuk a sa basom od 5 incha tesko da ces biti zadovoljan
![]()
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 316
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
A koje bi mi druge mogao da preprucis, nemoraju da budu bas Tascam, gledao sam one Alelis M1 mk2,...???
Promijenjeno od Hashimaga (15.04.2008 u 20:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Par je toliko!Niko ne prodaje monitore po komadu!Kucaj u Google Tascam Vl A8 nacices dosta podataka
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aktivni, monitori |
|
|