|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.07.2007
Mjesto: Holandije
Godina: 34
Downloads: 3183
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG PA-800
Interesi: Volim sve sto me zanima :)
![]() |
![]()
Dali zna neko kako mogu onu pravu kontru da napravim na dx11 kao kod v50 sto se cuje, imam jednu na dx11 zove se FOLKGTR 2 ali nije bass nesta.....
koju boju bi trebao da izbiram pa da ga nastelujem?? nemam midi kabal za pc jbga... Promijenjeno od Vaxter (15.02.2008 u 02:46 sati) Razlog: Promenjen naslov, premeshteno u Boje i semplove |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Taj bass i većina kontri "dvojkaških" se vuče iz Originalne interne boje PLUCK BASS...Dakle nijansa zvuka se postiže sa štelanjem parametara i algoritma...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
pa nije bas plug bass sto se koristi na v50 ipak je boja e piano od te boje se pravi ta cuvena kontra sto i dalibor gorila koiste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vidi...Imaš mali milion kombinacija...Prijatelja je zanimalo za DX-11...Doduše mogu se i iz gitara vući mnoge nijanse i dobijati jake kontre...Algoritmi prave čuda,dakle Od jednog internog zvuka možeš da sastavim 3 različite boje a da svaka zvuči do jaja...A ako ko ima ORIGINAL napravljenu tu boju,nek je prenese sa sintha u PC,zazipa i stavi na Download i stvar rješena...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ja nemam midi kabal za PC, Ovako bi mogo da prebacim odma bojce
pozzdrav Promijenjeno od Vaxter (15.02.2008 u 17:49 sati) Razlog: Izbrisan citat. Ne citiraj bez potrebe! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
E vako kontra ti se ne pravi od fabrickih boja, vec ko ima moze ti napisati u txt doc. i da ti upises parametre ili da prebacis sa druge dx11. Ja imam 5 raznih kontri ako budem imao vremena poslacu ti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
KRCMARY---Kontra se ne pravi od fabričkih boja...Nego kako se pravi?Jel se u DX-seriji loada možda multisempl?SVE boje koje se koriste u DX ili V-seriji su pravljene od FABRIČKIH zvukova...I WOW,i BRASS,i razne GAJDE,KONTRE,PATOSI,LEADOV-i,itd...Odakle inače da se povuču zvukovi nego iz internih banki?Daj molim te prije nego što šta izjaviš razmisli logično...Imam dx i v-seriju već dugo godina i znam ih u dušu...Al nema veze,samo da te popravim...Pozdrav i bez zamjere...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.12.2007
Downloads: 103
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Tacno je da su sve pravljene boje i kontre u stvari fabricki zvukovi sa "harda"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]() Citat:
nije krcmar na to mislio, nije bitno koju boju izaberes, mozes ti odabrati wow boju i odaberes da je editujes, i citas iz druge dx11 sta je gdje upisano da bi dobio gajde recimo, ili bilo koju drugu boju, i podesis sve kao u drugoj klavjeturi, i boja ce ti ista biti 100%, znaci nemoras imat nikakvu boju, ni fabricku ni nista, a mozes napraviti sta god zelis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
![]() |
![]()
Dali mi neko moze da mi napraviti u text document, kako da napravim dobru odlicnu SUPERRR kontru??...
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dx11, kontra, yamaha |
|
|