|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ljudi molim pomozite mi...kako se s njime radi,skinuo sam ga i ima 100mb...jel postoje uputstva na hrv srpskom il slovenskom?uglavnom;šta želim,želim raditi ritmove na njemu al ja pojma nemam kako.svaka pomoć će mi dobro doć...hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
e ovako stari.ja cu ti staviti prevod sx-na uploadm pa ako ti bude od pomoci bice mi drago .a mozda jos nekom bude od koristi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Pokusao Sam Upload Ali Neide Preko 110mb Je Fajl;ako Ti Treba Javi Se Na Moj Mail-ili Msn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Najbolje bi ti bilo kao sto si vec rekao da nadjes uputstvo ili video...sto se tice pomoci
to neznam...kad je CUBASE u pitanju ne svidjaju mi se pitanja kao ...POMOC KAKO RADI... Jer evo vec 13 godina probam i pokusavam da vidim kako radi i svaki dan nesto novo naucim i pronadjem....ima tu da motas puno toga...ne postoji odgovor na KAKO RADI.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Moze to da se posalje preko nekog TORRENT sajta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Javi mi se na pvt, pa cu te uputiti kako da uploadujesh vece fajlove.
Samo, da li je mozda taj tutorijal neki zashticen autorskim pravima? Ako jeste, onda pijesh ban i ko postavish samo link do njega. Chisto da upozorim. ![]()
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
ljudi ja sam ga dobio od kolege prevod je kompletan,a neznam sta da vam kazem.ako ide ide ako ne,voljan sam ga podjeliti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
hvala na upozorenju!!! mada nekuzim bas ovaj zadnji tekst,mislim da nema veze sa autorskim pravima jer su sve iskopirane stranice,sta da radim ili da pomognem ili????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
pozz.hvala na upozorenju ali ja nekuzim ovej tekst pri kraju,kompletan prevod je iskopiran ,,sve su kopije stranica,,mislim da je autor odavno izumro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
pleas...i ja sam pomogao...pomogni i ti,sve će ti se jednom vratiti...heh
|
![]() |
![]() |