|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Interesuje me da mi neko pomogne oko povezivanja.koristio bi powermate1000/2 kao suv mixer posto radim u diskoteci gde ima ozvucenja.povezem ga preko MAIN OUTPUTS(L/R).e sada,moram da iskljucim STANDBY i pojacam MASTER (L/R) da bi se culo.sad me interesuje da li on ne vuce snagu iz samog powermate jer kutije mi nisu prokacene.znaci da li kada se tako koristi ne smeta samom mixeru(grejanje,izbacivanje zastite i sl...)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne vuce nikakvu snagu, on samo salje signal na te izlaze, ja ti savjetujem da pojacas mixer na sledeci nacin, master na 0, i onda dizi reglere pojedinacno, dok ne signal ne dodje na lampicama do 0, ja tako radim i nikad nisam imao problema. Poz
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala ti.da tako i ja radim.nego kad sam imao dynacord 1250 standby mi je bio ukljucen i samo sam pojacavao po pojedinacnim siberima a MASTER mi je bio skroz smanjen.i to me bunilo.Hvala ti jos jednom!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da ne otvaram drugu temu, evo interesuju me neke stvari:
1. Da li smijem spojiti jedan bas bin i kutiju trosistemac na jednu stranu, a na drugu stranu samo jednu kutiju, da li to ima veze sa otporom? 2. Da li smijem spajati samo jednu kutiju na jednu stranu i na nju da sviram, hoce li to sta smetati i mixeti i kutiji?
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
mislim da moras gledati te otpore da budu podjednaki,jer mislim da ce da ti se ukljucuje PROTECT na mixeru ako imas i ti powermate
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.10.2007
Downloads: 141
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |