|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Ljudi zanima me da li od vas neko gleda VIKOM TV i da li ste primetili onu neku grupu sto pevaju muziku poput Mare i Lola ?U pitanju je zena i muskarac i sa njima peva mala devojcica, ako znate ?!
Oni koji su to gledali i slusali smatram da su kao i ja ostali bez texta ! Trazio sam svuda po netu i nisam mogao da nadjem nigde, a hocu da nadjem tu pesmu zbog ove devojcice koja ubija, a ubite me ako ima preko 14 godina, a glas joj je kao da joj je 25 ! MOLIM sve one koji mozda znaju ili imaju to da mi se javi ! Unapred zahvlan ! ! ! Pozdrav svima ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jaoj, jel to ona bosanska muzika sto stalno pevaju u falsu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
marco, sta ti to znaci!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Marco znam na sta mislis kada kazes " FALS " hehehe .... to je ta muzika, ali to se jednostavno tako peva !
Bre zna li iko gde da nadjem ovo ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Hehe...mislim da je @marco tu vrstu muzike tako shvatio,znaci nije sigurno nista lose mislio,bez brige!
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Meni je majka bosanka .. tako da znam tacno sta je Marco mislio... I ja se nisam mogao nacuditi da je svako ispevavanje na kraju strofe fals ... Kad... vidi-vidi .... nije fals, vec to tako ide
![]() Skontao sam da ne shvatam taj fazon, ali nemam nista protiv ako se nekome dopada ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
neko, zna |
|
|