|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Koristim van basko midi plejer ali mi neke pesme zvuce bez veze.zanima me da li se moze dopuniti neka baza sa instrumentima pa da to zvuci malo bolje i gde to ima da se nadje.neke instrumente mi oboji i crvenom bojom i to je onda bas lose.nisam neki poznavalac pa trazim pomoc i neki savet.HVALA UNAPRED
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Nije u pitanju player, vec soft synth preko koga on pushta zvuk.
Ubaci, npr, Yamaha XG Soft Synth...
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
a kako to da uradim,svaka pomoc je dobro dosla.nikad nista nisam cackao oko toga
|
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Skinesh program negde, i instalirash ga!
Nema shta da se chachka. Svodi se na Next, Next, Finish!
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Mislim da taj link i nebude tako skoro,pošto vidim da si novi ovdje,savjetujem ti da si pročitaš pravilnik.
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Vaxter ti je rekao,kako se instalira...
Taj software"Yamaha XG Soft Synth"ti prepravlja tvoju zvucnu kartu u (na neki nacin)softverski sempler,s tim sto bi trebao ti da u sound card sam prebacis sa microsoft(znaci,taj fabricki sound)u Yamaha XG,videces tamo ima opcija...plus Yamaha XG Soft Synth ima svoj player koji je bolji od Vanbasco playera...drugo,link nemoj vise da trazis,mozda odes malo na odmor ![]()
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
E ... inspirisan ovim postom, resio sam da na svoj laptop instaliram XG soft synth.
Instalacija prosla bez problema, i radi. MEDJUTIM! Svira tako interesantno, da zvuk koji treba da svira npr oko 2 sekunde (nota u forspilu, recimo) svira mozda ni pola sec. Sve zvuci "isprekidano". Ima neko neku ideju sta bi to moglo biti? Gledao sam i ne mogu da skontam....
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
@JAGER
Možda nebi bilo loše da u Cubase-u ili Sonar-u ili sl. tamo otvoriš fajl pa postaviš za MIDI izlaza taj Yamahin XG pa pregledavaš trake koje ti prekidaju.
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Probao sam da pustim u onom playeru sto stize uz sam XG synth. Nemam na laptopu Cubase, ali bas cu da ga instaliram iz radoznalosti
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
instrumenti, vanbasco |
|
|